Meniu

Căutați bilete de avion spre Fargo (ND)

Arată filtrele

Fargo (ND)

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC-5 (vara), UTC-6 (iarna)
  Valută: Dolar american (USD)

 • Împachetați haine călduroase

  Fargo este unul dintre cele mai răcoroase orașe din SUA. Timp de patruzeci de zile pe an, temperaturile sunt sub -15 grade Celsius. Așadar, împachetați haine călduroase, indiferent de sezon!

 • Un loc plin de inspirație

  Numele „Fargo” a fost folosit de multe ori în cultura populară. În 1996, a fost creat un film, iar în 2014 un serial cu același nume. De asemenea, în anii ’40 o navă a marinei americane a fost denumită „Fargo”. 

 • Carnavalul de iarnă

  Unul dintre cele mai intresante evenimente care se organizează periodic în oraș este carnvalul de iarnă. Primele ediții s-au ținut în anii ’20.

De ce merită să vizitați Fargo

Fargo este cel mai mare oraș din Dakota de Nord și, alături de orașele West Fargo, Moorhead și Dilworth, constituie zona metropolitană Fargo – Moorhead. În 2014 a fost clasificat ca al patrulea oraș de dimensiuni mici cu cea mai rapidă dezvoltare din Statele Unite. Este un centru cultural și educațional de mare importanță atât pentru Dakota de Nord, cât și pentru zona de nord-vest a Minnesotei.


Orașul este considerat ca fiind unul dintre cele mai plăcute orașe în care să trăiești din întreaga țară. Pentru că este situat aproape de granița cu Canada, mulți canadieni aleg să-și petreacă city breakurile sau vacanțele scurte aici. Alte motive ar fi mâncarea delicioasă și viața de noapte activă – turiștii sunt de părere că margarita servită aici este ce amai bună din întreaga lume!


În centrul orașului veți găsi o suită de buticuri și magazine rare din care să vă cumpărați suvenirurile de vacanță, pe care nu le veți găsi în niciun alt loc. 
Dacă vreți să vă începeți ziua într-o cafenea, gustând o ceașcă de espresso aromat sau un cappuccino cu lapte, cea mai bună alegere este Atomic Coffee, de pe 222 Broadway N. Pe timpul serii, însă, același local se transformă în cel mai bun loc în care să serviți un vin bun și o cină delicioasă.


Alte locuri în care puteți cina sunt The Doolittles Woodfire Grill, pe 25th Street 2112 S și Mezzaluna, pe Roberts Street N 309. Meniul acestora conține mâncare americană, în special preparate la grătar. 

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Fargo (ND) pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Fargo (ND) pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Fargo (ND), pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Fargo (ND)?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Fargo (ND) atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Fargo (ND)

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Fargo (ND)

Orarul zborurilor: Fargo (ND)

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Fargo (ND)!

Alegeți hotel în Fargo (ND)