Meniu

Căutați bilete de avion spre El Yopal

Arată filtrele

El Yopal

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Peso columbian (COP)

 • Inima de lemn

  Un arbore des întâlnit în regiune a fost cel care a inspirat denumirea orașului – yopa. Însuși cuvântul se traduce din dialectul Salivas prin “inimă”.

 • Privit de sus

  Merită să organizați o excursie până în orașelul din apropiere, situat la înălțime, pentru a admira o panoramă a El Yopal și a râului care-l străbate.

 • Strămoșii

  Înainte de proclamarea orașului, regiunea a fost populată de triburi de indieni. O curiozitate despre aceștia: obișnuiau să se hrănească cu sus-menționatul yopa, arborele despre care se spune că ar avea proprietăți halucinogene.

De ce merită să vizitați El Yopal?

El Yopal este capitala Casanare, unul dintre cele 32 de districte ale Columbiei, situat în nordul țării. Oraș relativ tânăr, stabilit în anul 1915, este în zilele noastre un centru urban veritabil, cu o viață de noapte vibrantă, natură fabuloasă, parcuri naturale și lacuri, destinație potrivită pentru cel puțin un city-break. Bucatele alese tradiționale care încântă turiștii sosiți în zonă se servesc în diverse localuri, mai exclusiviste sau mai discrete, însă toate ospitaliere, dornice să vă pună pe masă tot ce au mai bun. Una dintre recomandări este El Camaron Rojo, de pe Calle 7 No 21-28 Carrera 20, specializat în fructe de mare și pește, cu o reputație impecabilă în întreaga Columbia. Pentru fripturi și preparate din carne, vă sfătuim să încercați Asadero la Mamona, aflat pe Calle 11 No 18-44. Novilla este unul dintre platourile tradiționale, constând într-o friptură impresionantă de carne de vițică tânără, înfiptă într-o țepușă din lemn și prăjită pe grătar. Vă întrebați, probabil, în legătură cu siguranța din orașul columbian, dacă poveștile despre aceste locuri sunt într-adevăr reale ori sunt pur și simplu anecdote urbane. Cei mai mulți localnici vor glumi când veți încerca să-i imortalizați într-o fotografie, părând speriați și strigând să nu faceți asta. Motivul? Că ar fi “dați în urmărire”. Vă dați seama din această atitudine că atunci când vine vorba de pericolul ce v-ar putea paște în El Yopal, totul se dovedește doar o exagerare.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre El Yopal pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre El Yopal pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre El Yopal, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre El Yopal?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre El Yopal atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în El Yopal

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre El Yopal

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în El Yopal!

Alegeți hotel în El Yopal