Meniu

Căutați bilete de avion spre Esmeraldas

Arată filtrele

Esmeraldas

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Dolar american (USD)

 • Orașul verde

  Orașul se traduce prin provincia verde datorită vegetației abundente. Legenda spune că inițial numele i-a fost atribuit datorită smaraldelor pentru care era faimoasă regiunea. Astăzi nici urmă de vreunul.

 • Aguardiente con coco

  Trebuie să încercați băutura tradițională – nucă de cocos găurit către interior în care se toarnă alcool și căruia i se astupă mai apoi orificiul spre a căpăta savoarea dorită, timp de o lună. Apoi se servește direct din fructul exotic sau dintr-un pahar cu paiul.

 • Două anotimpuri

  Esmeraldas se află în regiunea climatică unde se regăsesc doar două anotimpuri: uscat din iunie până în noiembrie (când umiditatea aerului este de 40%) și umed (când aerul este de o umiditate absolută de 100%).

Esmeraldas, orașul verde de pe coasta Ecuadorului

Un oraș-port din nord-vestul Ecuadorului trăiește intens încă din anul în care a luat ființă: 1526. Faimos pentru plajele sale frumoase și bogăția clădirilor istorice din timpul stăpânirii spaniole, Esmeraldas este locul perfect o vacanță relaxantă, departe de grijile cotidiene. Aici veți putea face plajă în voie sau veți putea practica canotajul în apele oceanului pentru o doză de adrenalină pură.

După porția de relaxare la soare, veți găsi adăpostul în sânul naturii. În rezervațiile naturale din zonă, precum zona protejată Manglares Mataje-Cayapas, veți regăsi animale sălbatice în habitatul lor specific. Acest loc este preferat îndeosebi de iubitorii de păsări.

Un suvenir exotic, tocmai bun de adus din vacanța în Esmeraldas, este o pălărie specifică regiunii Panama, făcută din frunzele unui palmier aparte care crește în regiune. O veți putea achiziționa dintr-o piață aflată lângă port.

Datorită condițiilor propice pentru pescuit, bucătăria locală s-a bazat secole întregi pe preparatele din pește, mai ales crabi și creveți, și fructe de mare. Încercați encocado do pescado, pește aromat cu lapte de cocos, și tapao – un preparat din pește, grâu și banane. Când vine vorba de fructele de mare, comandați arroz con menestra, camarón y patacones (orez cu linte, creveți și banane verzi prăjite). Cele mai alese bucate le veți regăsi la restaurantul Cafeteria Bolivar, situat la intersecția străzilor Olmedo cu Quito.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Esmeraldas pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Esmeraldas pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Esmeraldas, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Esmeraldas?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Esmeraldas atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Esmeraldas

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Esmeraldas

Orarul zborurilor: Esmeraldas

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Esmeraldas!

Alegeți hotel în Esmeraldas