Meniu

Bilete avion Denizli - Căutați bilete de avion spre Denizli

Arată filtrele

Denizli

 • Informații generale

  Limba oficială Turcă
  Ora locală: UTC +3
  Valută: Lira turcească (TRY)

 • Simbolul orașului

  Mascota orașului este cocoșul Denizli, al cărui monument îl puteți admira în Piața Çınar. Acesta reprezintă cea mai mare sculptură în sticlă din Turcia!

 • Un nume confuz

  Deși în turcă Denizli înseamnă „la malul mării”, orașul se află la aproximativ 150 de kilometri distanță. Totuși, numele poate face trimitere la rețeaua bogată de izvoare subterane și lacuri din regiune.

 • Castelul de bumbac

  Pamukkale, orașul situat la aproximativ 50 de kilometri de Denizli, se traduce prin „castelul de bumbac”. Vă recomandăm să-i vizitați terasele celebre, care arată precum bumbacul înflorit.

De ce merită să vizitați Denizli

Denizli este un oraș din regiunea Egee, aflat în sud-vestul Turciei. Dacă sunteți pasionați de natură și de monumentele timpurilor trecute, Denizli le îmbină într-un mod unic.

Pentru mulți turiști, Denizli este punctul de plecare în explorarea ruinelor orașelor antice Hierapolis și Laodicea, sau a monumentului natural Pamukkale. Orașul în sine este unul dintre centrele principale ale industriei textile, în regiune cultivându-se bumbac.

Pe durata unei vacanțe în Denizli, merită să vizitați ruinele menționate mai sus. Laodicea, aflat la 7 kilometri distanță, obișnuia să fie un nod comercial important. Deoarece încă se fac lucrări în zonă, merită să vizitați ruinele ori de câte ori vă aflați în zonă, pentru a vedea noile descoperiri. Astăzi puteți admira, printre altele, rămășițele teatrului din oraș, pe cele ale stadionului și al unor băi publice.

În ceea ce privește bucătăria turcească, vă recomandăm să încercați shish kebab la Kebapci Enver de pe Eski Saraykoy 24 sau Kebapci Halil, pe Eski Saraykoy 357. Iar pentru cele mai bune deserturi tradiționale, faceți o rezervare la Haci Serif, pe Ticari Yol – aici veți găsi o varietate aparte de halva, servită cu înghețată!

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Denizli pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Denizli pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Denizli, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Denizli?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Denizli atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Denizli

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Denizli

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Denizli!

Alegeți hotel în Denizli