Meniu

Căutați bilete de avion spre Dallas (TX)

Arată filtrele

Dallas (TX)

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC-5 (vara), UTC-6 (iarna)
  Valută: Dolar american (USD)

 • Taurii din bronz

  Lângă Pioneer Plaza veți întâlni un monument unic – câteva zeci de vite și tauri sculptați în bronz. Monumentul a fost ridicat în cinstea cowboyilor care stăpâneau orașul în trecut.

 • Dallasul istoric?

  Ca oricare alt oraș american Dallasul nu se poate lăuda nici el cu o arhitectură specifică istorică. Veți descoperi, însă, în timpul vacanței în zonă, clădiri șarmante de secol 19-20 în apropierea Swiss Avenue.

 • 27 de hectare de grădini

  În estul orașului veți întâlni cu surprindere un parc dentrologic și o grădină botanică cu grădini special amenajate în diverse stiluri. Totul a început cu o vastă grădină de flori în stil spaniol care a aparținut unuia dintre rezidenții Dallasului.

De ce merită să vizitați Dallas?

Începeți vacanța în Dallas cu o vizită la Turnul Reunion, un imens observator sub forma unei gigantice sfere al cărui suport îl constituie un picior uman subțire. De pe terasă se poate admira o panoramă a orașului Dallas care vă va tăia răsuflarea. Vă recomandăm o vizită aici după apusul soarelui când oglinzile clădirilor zgârie-nori vor reflecta culorile amețitoare. În orașul american chiar și o vizită la muzeu poate reprezenta o reală aventură. De pildă, la Muzeul de Artă veți putea nu doar să admirați cele peste 20.000 de lucrări ale pictorilor americani și europeni, ci veți avea ocazia să observați la lucru conservatori ai obiectelor de artă, de la care veți cunoaște cele mai noi tehnici de renovare. Acest oraș este deopotrivă locul în care a fost asasinat John Kennedy. Americanii din zonă au fost întreprinzători și au fost în stare să speculeze până și acest eveniment istoric neplăcut. Drept dovadă stau parcul și muzeul dedicate memoriei fostului președinte. Muzeul întins pe șase etaje din Dealey Plaza se află în aceeași clădire de unde lunetistul l-a țintit pe Kennedy. Vă doriți să aveți parte de cele mai delicioase preparate din bucătăria americană? Atunci nu trebuie să ratați vizita la Restaurantul Kenny’s Wood Fired Grill, aflat pe 5000 Belt Line Rd Ste 775. Pe lângă fripturile gătite perfect și preparatele vegetariene, un aspect care vă va surprinde va fi atmosfera atât de familiară, ca la mama acasă.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Dallas (TX) pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Dallas (TX) pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Dallas (TX), pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Dallas (TX)?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Dallas (TX) atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Dallas (TX)

Verifică aeroportul

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Dallas (TX)

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Dallas (TX)!

Alegeți hotel în Dallas (TX)