Meniu

Bilete avion Debrecen - Căutați bilete de avion spre Debrecen

Arată filtrele

Debrecen

 • Informații generale

  Limba oficială Maghiară
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Forinț (HUF)

 • Termale

  Debrecen este unul dintre cele mai mari centre minerale ale Europei, așadar vă recomandăm să vizitați Aquaticum Wellness și Spa Resort – acestea dispun de cele mai bune programe de wellness.

 • Regiunea

  Regiunile Erdőspuszta și Hortobágy sunt de neratat pentru iubitorii de peisaje naturale de țară, mai ales că aici puteți merge și la pescuit, călărit sau chiar și la vânătoare! Interesant!

 • Hoteluri

  Când vine vorba de cazare, Debrecen și zonele înconjurătoare oferă o varietate largă de opțiuni: de la hoteluri de 3 și 4 stele, la pensiuni elegante, case de oaspeți confortabile, dar și zone întinse de camping.

Ce companii aeriene operează curse pe aeroportul din Debrețin?

Debrețin este deservit de un aeroport de dimensiuni reduse, pe care operează, în mod regulat, numai două companii aeriene: Lufthansa și Wizz Air. De asemenea, companii precum Bulgarian Air Charter, Corendon Airlines , FlyEgipt și Smartwings Hungary oferă curse din și către Debrețin în regim sezonier.

Dacă doriți să rezervați un zbor din România către Debrețin, puteți rezerva numai zboruri cu escală, din București, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu și Timișoara.

Aeroportul Internațional din Debrețin (cod IATA: DEB) a gestionat în 2018 un trafic de aproape 400.000 de pasageri. În ciuda faptului că este un aeroport de dimensiuni reduse, acesta este una dintre bazele companiei low-cost Wizz Air, care a deschis pe aeroport o școală de pilotaj. De asemenea, în 2015 s-a început construcția unui centru de inovare și incubare, în incinta aeroportului.

Cum puteți rezerva bilete de avion spre Debrețin la cel mai bun preț?

Procesul de căutare și rezervare a unor bilete de avion la preț redus poate să necesite mult timp și răbdare. De obicei, călătorii verifică ofertele disponibile de la fiecare companie aeriană, completând același formular pe website-urile acestora. Totuși, planificarea unei călătorii poate fi mult mai simplă.

Motorul de căutare de zboruri eSky vă ajută să rezervați bilete de avion la prețuri avantajoase, și în cel mai scurt timp. Datorită bazei de date de peste 950 de companii aeriene de linie, low-cost și charter, șansele de a găsi oferta ideală de zbor sunt considerabil mai mari.

Pentru a folosi acest motor de căutare este necesar să aveți un dispozitiv cu conexiune la internet, fie un desktop, fie o tabletă sau un smartphone. Introduceți aeroportul de plecare și pe cel de sosire, selectați intervalul în care doriți să călătoriți și tipul biletelor pe care doriți să îl rezervați. După câteva secunde, sistemul va afișa o listă de rezultate. Cu ajutorul filtrelor de căutare, puteți selecta să fie afișate numai zborurile efectuate de anumite companii aeriene, cele programate să decoleze sau să aterizeze în intervalele orare selectate sau cele cu escală în aeroporturile dorite.

Astfel, durează numai câteva minute de la căutarea ofertei ideale până la rezervarea acesteia.

Cât costă un bilet de avion spre Debrețin?

Costurile aferente unei călătorii cu avionul sunt determinate de mai multe aspecte, precum compania aeriană care efectuează zborul sau perioada în care acesta este efectuat. Un lucru interesant în ceea ce privește cursele din România către Debrețin este faptul că zborurile dus-întors sunt cu mult mai avantajoase decât cele pe un singur segment de zbor.

De exemplu, o călătorie dus-întors pe ruta București – Debrețin, pentru o călătorie efectuată în extra-sezon și rezervată cu cel puțin șase săptămâni în avans costă aproximativ 1700 lei, biletul rezervat în aceleași condiții de zbor pe un singur segment depășește 2600 de lei.

Puteți rezerva bilete de avion spre Debrețin la un preț mai avantajos dacă alegeți Cluj-Napoca drept aeroport de plecare. Principiul rămâne, însă, valabil – o cursă dus-întors costă aproximativ 840 de lei, în timp ce un singur bilet de avion către Debrețin depășește 1700 de lei.

Când ar trebui să cumpărați biletele de avion pentru cel mai bun preț?

Timpul rămas până la ora sau ziua programată de decolare este unul dintre cei mai importanți factori care determină prețul biletelor de avion. Dacă veți cumpăra un bilet pe ruta București – Debrețin chiar în ziua plecării, costurile acestuia depășesc 4300 de lei. În schimb, dacă veți rezerva același bilet cu cel puțin șase săptămâni înainte de ziua programată pentru decolare, costurile sunt mai mici cu până la 50% sau chiar 75%.

Un alt aspect de care merită să țineți cont este perioada turistică principală din Debrețin. De obicei, luna iunie este cea mai aglomerată din punct de vedere turistic, urmată îndeaproape de lunile martie și mai. În schimb, în lunile decembrie și februarie, atât interesul turiștilor, cât și prețurile pentru biletele de avion sau hoteluri sunt reduse.

Pentru a vă putea bucura atât de prețuri avantajoase, dar și de vreme plăcută pentru a explora orașul, puteți rezerva bilete de avion pentru lunile aprilie, iulie sau septembrie.

Unde găsiți cele mai bune oferte de zbor spre Debrețin?

Deoarece prețul biletelor de avion este într-o continuă dinamică, este nevoie să țineți cont de câteva aspecte pentru a rezerva cea mai bună ofertă. Pentru că nu de fiecare dată puteți fi la curent cu ofertele fulger ale companiilor aeriene, puteți crea o alertă de preț pentru ruta de care sunteți interesat. Astfel, ori de câte ori prețul biletelor de avion către Debrețin scade, veți primi un e-mail de înștiințare, care să vă permită să efectuați rapid rezervarea. Alertele de preț pentru zborurile către Debrețin – sau orice altă destinație – se activează folosind motorul de căutare. Tot ce trebuie să faceți este să selectați butonul „Creează o alertă de preț” din pagina listei de rezultate, să introduceți data plecării și durata șederii.

Dacă încă nu ați setat datele de plecare sau dacă perioada de călătorie poate fi setată în orice interval, merită să verificați și biletele de avion disponibile pe pagina „Oferte” de pe website-ul eSky. În funcție de perioada și de aeroporturile între care doriți să călătoriți, prețul unui bilet de avion poate începe de la 15 euro sau mai puțin, pentru un zbor dus-întors.

Cum ajungeți din aeroport la hotel?

Pentru a părăsi aeroportul și a ajunge la hotel sau oriunde doriți să ajungeți în oraș, puteți apela fie la serviciul de transfer, disponibil chiar pe site-ul aeroportului, fie la soluții de tip taxi, închiriere mașini sau transport public.

Companiile de taximetrie City Taxi și Főnix Taxi sunt disponibile non-stop la intrarea în terminal, fiecare mașină fiind dotată cu aparat POS pentru plata cu cardul. O călătorie până în centrul orașului costă aproximativ 26 de euro, în funcție de condițiile de trafic.

În ceea ce privește transportul în comun, aeroportul este deservit de liniile Aeroport1 și Aeroport 2. Orarul acestora este sincronizat cu programul zborurilor, astfel încât timpul de așteptare să fie optim. Nu este nevoie de bilet de călătorie special pentru aceste linii, fiind folosite biletele standard pentru transportul în comun din Debrețin.

Nu în ultimul rând, companiile care oferă servicii de închiriere a mașinilor în incinta aeroportului sunt Hertz, Autonom Rent-a-Car și Europcar.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Debrecen pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Debrecen pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Debrecen, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Debrecen?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Debrecen atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Debrecen

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Debrecen

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Debrecen!

Alegeți hotel în Debrecen