Meniu

Căutați bilete de avion spre Kochi

Arată filtrele

Kochi

 • Informații generale

  Limba oficială Hindi, Engleză
  Ora locală: UTC +5.5
  Valută: Rupia indiană (INR)

 • Culturile de piper și ceai

  În sud-vestul Indiei veți avea rara oportunitate de a admira câmpurile în care se cultivă piper și ceai. Cu puțin noroc, veți putea asista și la recoltarea frunzelor și fructelor.

 • Cea mai veche biserică

  Kochi găzduiește cea mai veche biserică catolică din India, templul dedicat Sfântului Francis. Aici veți găsi o piatră de mormânt uriașă, aparținând exploratorului Vasco da Gama.

 • Cea mai bună perioadă pentru o vacanță

  Kochi este cel mai bine vizitat în decembrie, când au loc majoritatea evenimentelor și festivalurilor locale. 

De ce merită să vizitați Kochi

Kochi este un oraș situat în partea de sud-vest a Indiei, la malul Mării Arabe, și unul dintre cele mai importante porturi din țară. Acesta aparține Indiei abia din anul 1947, aflându-se inițial sub stăpânire portugheză, daneză și apoi britanică.

Kochi este locul care a atras comercianți și călători dintotdeauna. Este asociat cu condimente și lemn de santal de calitate extraordinară, și este un adevărat mix de influențe. Astfel, așteptați-vă să întâlniți în timpul unei vacanțe aici, o rețea aparținând pescarilor chinezi, care datează din timpuri străvechi, o sinagogă veche de 400 de ani, moschei vechi și case din perioada colonială portugheză și britanică.

Un alt lucru care contribuie la atmosfera unică din Kochi este mirosul bețișoarelor aromate, pe care localnicii le aprind aproape la orice colț de stradă. Deși mirosul poate deveni uneori ușor iritant, este incredibil de plăcut.

Odată ajunși aici, vă încurajăm să încercați metoda de transport local, tuk-tuk. Fiecare călătorie este diferită, însă gălăgia este garantată – în India se folosesc destul de des claxoanele. Localnicii conduc rapid și aparent neîndemânatic, ceea ce s-ar putea să vă dea palpitații, dar și niște amintiri pe viață.

Totuși, una dintre cele mai importante aventuri în India este cea în specificul gastronomic. În Kochi și în apropiere veți găsi suficiente locuri în care să gustați preparatele locale, două dintre acestea fiind Mosaic, în hotelul Crowne Plaza Kochi, sau Sky Grill, de pe acoperișul hotelului.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Kochi pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Kochi pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Kochi, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Kochi?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Kochi atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Kochi

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Kochi

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Kochi!

Alegeți hotel în Kochi