Meniu

Căutați bilete de avion spre Parauapebas

Arată filtrele

Parauapebas

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC -3
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Să nu întârziem!

  Când vorbim despre drumurile din regiunea Pará, trebuie să luăm mereu în considerare vremea. Luați-vă un avans de minute bune (dacă nu chiar ore, în sezonul ploios), atunci când trebuie să vă deplasați cu mașina dintr-un oraș în altul.

 • Orașul-tribut

  Numele orașului provine de la râul pe care a fost înălțat. Parauapebas în dialectul Tupi înseamnă “un tribut mic adus râului cel mare”, făcând referire, bineînțeles, la măreția Amazonului, stăpân al regiunii.

 • Vuietul orașului

  În vacanță în Parauapebas, veți fi surprinși de sursele undelor fonice ce răzbat de peste tot prin oraș, prin megafoanele uriașe amplasate la fiecare colț de stradă de unde răsună zgomotos sunetele radiourilor locale pe tot parcursul zilei.

De ce merită să vizitați Parauapebas?

Parauapebas este un oraș din Statul Pará, din nordul Braziliei. Este de ajuns să începem prin a vă spune că simbolul regiunii este pădurea amazoniană pentru a vă convinge să alegeți să vă petreceți vacanța aici. Până în anii ’80, orașul nu reprezenta neapărat o atracție pentru turiștii aflați în trecere doar către pădurile tropicale. Astăzi lucrurile stau cu totul altfel. Motivele să vizitați Parauapebas sunt nenumărate. Dovadă stau cele două parcuri naționale: Floresta Nacional do Tapirapéaquiri și Floresta Nacional do Itacaiuna, precum și rezervația forestieră Reserva Biológica do Tapirapé. Puteți chiar să vizitați grădina zoologică urbană Parque Zoobotanico Vale, aflată pe Estrada Raimundo Mascarenhas, unde veți întâlni specii de animale unice în lume. În ceea ce privește descoperirea delicateselor regionale, de vă aflați în vacanță în Parauapebas, localnicii recomandă de departe trei locații. Prima este Restaurantul Dom Mendonca (Rua 10, Uniao), unde preparatele se concentrează în jurul bucătăriei asiatice japoneze – fructe de mare, orez și sushi se regăsesc în meniurile zilnice. Al doilea este Becco Arte e Bistrô (Rua 9 254), unde sunt servite gustări tradițional braziliene, dar nu numai – preparate franțuzești și spaniole îmbogățesc oferta localului când vine vorba de o cină delicioasă. A treia propunere este un bar fără pretenții, Galego (Rua 14, 241), unde veți descoperi, însă, gustul delicios al unei fripturi gătită impecabil.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Parauapebas pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Parauapebas pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Parauapebas, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Parauapebas?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Parauapebas atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Parauapebas

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Parauapebas

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Parauapebas!

Alegeți hotel în Parauapebas