Meniu

Căutați bilete de avion spre Cajamarca

Arată filtrele

Cajamarca

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă, Quechua, Aymara
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Sol (PEN)

 • În căutarea aurului

  În oraș se află o mină de aur – Yanacocha. Este cea mai mare mină din America de Sud și a patra cea mai mare din lume, fiind o sursă de profit importantă a regiunii. 

   

 • Carnavalul din Cajamarca

  Aici, ca în majoritatea orașelor din Peru în perioada carnavalului, străzile sunt pline de petrecăreți. Sărbătoarea durează o lună întreagă, însă evenimentele principale au loc în ultimele opt zile. 

 • Cajamarca – bucătărie și gustări tradiționale

  Vă tentează preparatele regionale? Din varietatea de opțiuni merită să menționăm Verde de Papa (supă de cartofi) sau preparatele ale căror ingredient principal este – da, ați văzut bine – porcul de Guineea.

   

Cajamarca: istoria civilizației incașe, aur și brânzeturi de renume

Capitală și cel mai mare oraș al regiunii cu același nume, Cajamarca este faimos pentru bătălia care a marcat sfârșitul Imperiului Incaș. Aici găsiți El Cuarto del Rescate, singura clădire din oraș care a fost construită de incași. Pasionații de istorie se vor bucura de o vacanță memorabilă și pot vizita acest obiectiv doar din exterior, accesul în interior nefiind permis. Sfatul nostru: cumpărați un bilet combinat pentru a vizita mai multe atracții din zonă, precum complexul Belen. 

Cajamarca este un loc marcant pe harta Perului, situat într-o regiune muntoasă din nordul Anzilor. La o altitudine de 2700 m deasupra nivelului mării, în valea râului Mashcón, orașul oferă priveliști răpitoare pentru o vacanță de poveste.

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune brânzeturi peruane, ați nimerit în locul potrivit: orașul este recunoscut pentru produsele lactate, majoritatea preparatelor culinare fiind predominant bazate pe lapte. Vă recomandăm restaurantul Salas (Jr. Amalia Puga 637) pentru o cină tradițională și Heladeria Holanda (Puga 657) pentru înghețate extrem de savuroase – cele produse cu fructe regionale sunt senzaționale!

Cum puteți ajunge în oraș? Zilnic circulă autobuze și avioane din și către Lima, capitala țării. Aeroportul Armando Revoredo Iglesias se află la 3 km depărtare de centrul orașului, iar zborul către capitală durează o oră și jumătate. Dacă vă tentează o călătorie pitorească cu mașina, trebuie să vă pregătiți pentru 15 ore de mers până în Lima.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Cajamarca pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Cajamarca pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Cajamarca, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Cajamarca?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Cajamarca atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Cajamarca

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Cajamarca

Orarul zborurilor: Cajamarca

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Cajamarca!

Alegeți hotel în Cajamarca