Meniu

Bilete avion Bournemouth - Căutați bilete de avion spre Bournemouth

Arată filtrele

Bournemouth

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC+1 (vara), UTC+0 (iarna)
  Valută: Lira sterlină (GBP)

 • Cel mai fericit oraș!

  În 2007, institutul de sondare a populației First Direct a coordonat un chestionar despre satisfacția populației, raportându-se la orașul în care locuiesc. În vârful clasamentului s-a aflat Bournemouth, orașul cel mai fericit din Regat Unit.

 • În sus... cu balonul!

  Spectacolele oferite de baloanele cu aer cald sunt un alt motiv pentru un city-break în Bournemouth. În zonă au loc frecvent astfel de evenimente unde puteți privi cerul pictat în sute de culori și forme care prind viață în zbor.

 • Micuțele iscoade

  Pe lângă speciile de plante și copaci din parcuri, veți avea surpriza să zăriți de cele mai multe ori veverițe. Curioasele vietăți adoră să se strecoare de nicăieri pe lângă oameni și chiar să le sară pe umăr, în căutare de mâncare.

De ce merită să vizitați Bournemouth?

Oraș britanic cu o populație de aproape 180 000 de locuitori, Bournemouth este o destinație pentru un city-break aparte. În fiecare an, acesta este vizitat de 5 milioane de turiști, atrași de plajele minunate și viața de noapte incitantă. În plus, orașul este renumit pentru clima sa, mulți vizitatori alegând să își petreacă aici câteva zile, în scopuri curative – umiditatea din aer este ideală, temperatura aerului fiind la randul ei una agreabilă. Cultura locului este una încă în plină dezvoltare datorită faptului că Bournemouth se prezintă a fi un centru educațional al Marii Britanii, cu școli internaționale care atrag studenți și elevi de peste tot din lume. Dacă ați rezervat city-break-ul pentru perioada Crăciunului, sunt șanse mari să pășiți chiar în mijlocul unui târg de sărbători. Centrul orașului devine o mare de veselie, cu standuri luminate și oameni veseli adunați laolaltă să petreacă, într-o atmosferă de basm. O altă atracție a locului o constituie reprezentațiile de teatru, la care puteți participa, activ sau pasiv, savurând în același timp o băutură aromată caldă. Recomandările noastre când vine vorba de servit cina sunt Restaurantul Roots ltd., aflat pe 141 Belle Vue Road, unde veți fi tratați impecabil de către personal, iar de vă doriți o pizza sau paste, atunci nu trebuie să ratați o vizită la El Murrino (154 Old Christchurch Rd.). Pentru a savura un pahar cu vin într-un cadru relaxat și relaxant, luați în considerare localul Renoufs, de pe 48 Poole Road.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Bournemouth pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Bournemouth pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Bournemouth, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Bournemouth?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Bournemouth atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Bournemouth

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Bournemouth

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Bournemouth!

Alegeți hotel în Bournemouth