Meniu

Căutați bilete de avion spre Barcelona

Arată filtrele

Barcelona

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -4
  Valută: Bolívar venezuelan (VEF)

 • O pâine tradițională

  În Barcelona veți descoperi gustul unic al turtițelor locale arepa – frământate cu făină și apă, coapte și mai apoi prăjite, acestea sunt adeseori servite ca și pâine împreună cu preparatele regionale, dar și ca gustări de sine stătătoare.

 • Pequeńo

  Pequeńo – dacă auziți asta în timpul city-break-ului în Barcelona din America Latină, veți ști că este denumirea unei ceșcuțe de cafea tare, aromată ca niciuna alta. În Venezuela savuratul unei cafele face parte din cultura locală.

 • Țărmul nisipos

  Plaja Statului Anzoátegui, a cărui capitală este Barcelona, se întinde pe mai bine de 100 de kilometri. Țărmurile încântă, apele mângâie, iar atmosfera este una de un calm ireal.

De ce merită să vizitați Barcelona?

Când auziți numele acestui oraș cu siguranță nu vă așteptați să îl asociem cu Venezuela, așa-i? Ei, bine, mai puțin popularul centru urban din America de Sud, al cărei denumiri este de fapt Nueva Barcelona del Cerro Santo, poate constitui un loc interesant pentru petrecerea unui city-break. Puteți organiza o excursie în zonă în oricare lună a anului, temperatura aerului fiind una care nu coboară sub 20 de grade Celsius. Mixul de arhitectură la prima vedere haotică, datorită clădirilor aflate în plină renovare situate lângă edificii istorice, creează un efect vizual inedit. Una dintre atracțiile locului o reprezintă piețele din oraș. De pildă, putem menționa aici Piața istorică Boyacá, datând din vremea stabilirii orașului în zonă, înconjurată de clădiri în stil colonial, dar și târgurile Miranda ori Bolivar, nu mai puțin ofertante când vine vorba de arhitectura urbană specială. City-break-ul în Barcelona a Venezuelei mai poate însemna vizitarea plajelor încântătoare, a lagunelor cu specii de plante nemaiîntâlnite în alte părți sau chiar admirarea unui apus de soare magnific la Naricual Hot Springs - este unul dintre locurile cele mai vizitate de către turiști în zonă. Apa de aici conține cantități impresionante de fier, ceea ce face ca peisajul oferit de către curioasa natură să fie unul spectaculos. Fiți cu băgare de seamă, însă, pentru că temperatura adâncurilor poate atinge pe alocuri chiar și 50 de grade Celsius!

Aeroporturi în Barcelona

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Barcelona

Orarul zborurilor: Barcelona

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Barcelona!

Alegeți hotel în Barcelona