Meniu

Căutați bilete de avion spre Ayacucho

Arată filtrele

Ayacucho

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă, Quechua, Aymara
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Sol (PEN)

 • Orașul meșteșugului

  Pentru că Ayacucho a opus rezistență mult timp comercializării, în regiune încă se mai practică tradițiile producerii de bijuterii sau amulete ori materiale textile. În prezent sunt răspândite în oraș peste 200 de ateliere funcționale. 

 • Huari

  Înainte de invazia incașilor, în zonă a existat orașul Huari, primul construit integral din cărămidă din regiunea Anzilor. Astăzi s-au mai păstrat doar ruinele acestuia: ziduri cetății înalte de 4 m, morminte și catacombe.

   

 • O zi pentru relaxare

  Vizitați Obeliscul de la Pampa de la Quina pentru o zi altfel de vacanță. Acesta se află într-o poiană întinsă de unde poți admira în liniște priveliștea frumoșilor Anzi.

   

Ayacucho și cele 33 de biserici

Începeți-vă aventura peruană cu acest oraș, fondat de spanioli în anul 1539 și cunoscut sub numele de Huamanga. Cele mai vechi urme ale populației aborigene au fost găsite la 25 km nord de oraș și au o vechime de 15.000 de ani. Ayacucho este faimos pentru cele 33 de biserici ale sale, fiecare dintre ele simbolizând câte un an din viața pe pământ a lui Iisus Hristos. Una dintre cele mai frumoase, Virgen de las Nieves (Fecioara Zăpezilor), se află în Plaza Mayor. 

Dacă vreți să profitați la maximum de vacanță, vă recomandăm să călătoriți atunci când încep procesiunile din Săptămâna Mare. Sărbătoarea nu se rezumă doar la aerul solemn și la culoarea procesiunii în sine, ci și la cursele de cai și de tauri care se desfășoară în oraș. Tot atunci se desfășoară și concursuri de dans popular, spectacole, evenimente sportive, târguri de agricultură și artizanat și demonstrații de artă culinară. 

Suvenirurile tradiționale cu care vă puteți întoarce din vacanță din acest oraș sunt retablo, obiecte pentru care Ayacucho este faimos. Acestea sunt cutii-altare din lemn de cedru care după deschidere prezintă scene colorate, cele mai populare imagini fiind cele ale nașterii lui Iisus. Se spune că aceste suveniruri aduc casei prosperitate și protecție. 

Este timpul pentru a încerca bucătăria savuroasă! Cea mai bună friptură de alpaca din Ayacucho o veți servi la ViaVia din Plaza de Armas. Pentru și mai multă diversitate gastronomică, mergeți la Sukre Cocina Peruana, aflat în Plaza Mayor. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Ayacucho pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Ayacucho pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Ayacucho, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Ayacucho?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Ayacucho atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Ayacucho

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Ayacucho

Orarul zborurilor: Ayacucho

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Ayacucho!

Alegeți hotel în Ayacucho