Meniu

Căutați bilete de avion spre Antofagasta

Arată filtrele

Antofagasta

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC-4 (vara), UTC-3 (iarna)
  Valută: Peso chilian (CLP)

 • Etimologia

  Originea numelui orașului este incertă. Cea mai populară teorie susține că numele Antofagasta provine de la o combinație de cuvinte, cu un sens mai mult sau mai puțin asemănăntor cu “orașul din apropierea marelui lac uscat”, dintr-un dialect local.

 • Transportul

  Prin Antofagasta vă puteți deplasa fie cu microbuze care acoperă 13 rute, fie cu unul dintre autovehiculele rețelei de taxiuri locale (Sedan-urile negre trebuie să vă fie indiciu aici!), cu rutele proprii clar delimitate.

 • La Portada

  La 25 de kilometri distanță de oraș se află o rocă naturală de dimensiuni impresionante, formând o arcadă peste țărmul oceanului. Aceasta a luat naștere din îmbinarea rocilor vulcanice cu sedimentele marine rezultate prin coroziune.

De ce merită să vizitați Antofagasta?

Antofagasta este un oraș-port din nordul țării, care a aparținut în trecut Boliviei. Mulțumită importanței sale istorice și economice, este supranumită Perla Nordului. Majoritatea clădirilor din orașul de vacanță chilean Antofagasta sunt construite în secolul 19, în stil victorian. Unul dintre aceste edificii remarcabile este muzeul aflat pe Avenida Balmaceda & Bolivar. Un fost sediu de birouri găzduiește astăzi clădirea Museo Regional, unde vizitatorii pot admira istoricul regiunii și fazele de dezvoltare a culturii localității. Printre obiectele vechi expuse aici veți regăsi un craniu deformat dar și primele jucării fabricate din cutii de conserve de tablă. Cum am subliniat mai sus și nu întâmplător, Antofagasta este chiar un oraș de vacanță, îndrăgit de către turiști. Dovadă stă până și una dintre cafenelele din oraș, Café del Sol, de pe Esmeralda 2013. La sfârșit de săptămână oamenii se adună pentru muzica și spectacolele de dans regional. În oricare altă zi, tot aici veți avea parte de show-uri culinare servite într-o atmosferă relaxantă, cu interioare din lemn. Că tot am adus vorba de mâncare, nu puteți sfârși zilele de vacanță în regiunea chileană fără a degusta din preparatele din carne tradiționale. Fripturile zemoase, decorul rustic și chiar fântâna amenajată in centru vă vor îmbia să pășiți pragul Restaurantului El Arriero (Condell 2644). Una dintre specialități, parradilla, constă de fapt într-o porție dublă de friptură la grătar.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Antofagasta pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Antofagasta pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Antofagasta, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Antofagasta?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Antofagasta atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Antofagasta

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Antofagasta

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Antofagasta!

Alegeți hotel în Antofagasta