Meniu

Căutați bilete de avion spre Aracaju

Arată filtrele

Aracaju

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC -3
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • De vizitat neapărat în Aracaju

  Mirante da Treze de Julho este turnul de observare care pune la dispoziție o priveliște minunată a estuarului format de râul Sergipe. Îl găsiți lângă promenada Beira Mar, însă este închis publicului larg duminică și luni.

 • Petrecerea din mijlocul verii

  Anual, în lunile iunie-iulie, în Aracaju are loc Festas Juninas (cunoscut și ca Forró Caju). În timpul procesiunii veți putea admira reprezentații ale mai multor școli de dans celebre.

 • O delectare pentru iubitorii de natură

  În oraș se află păduri de mangrove. În timpul mareelor, veți avea senzația că priviți copaci care cresc direct din valurile mării. Peisajul este de-a dreptul amețitor!

De ce merită să vizitați Ajacuju?

Un oraș minunat, numai bun pentru o vacanță prelungită în care să intrați în contact cu spiritul sud-american! Cu ce vă recomandăm să începeți? Iată doar câteva idei:
Atalaia Velha este cea mai populară plajă din Aracaju. În apropierea ei se află multe zone de joacă pentru copii, așa că este locul ideal pentru petrecere a timpului în familie. Dacă vreți activități dinamice, mergeți în Parcul Parque dos Cajueiros – aici veți găsi terenuri sportive și complexul de înot. Lângă Aleea Santos Dumont există Projeto Tamar, unde veți putea învăța despre habitatul animalelor marine, inclusiv broaște țestoase (dacă ajungeți acolo în jurul orei 4:30 P.M., le prindeți fix la ora lor de masă).
Una dintre capodoperele arhitecturale ale Ajacuju, situată în inima orașului, este podul Ponte de Imperador - acesta vă va oferi o priveliște incredibilă asupra râului Sergpipe. Zona abundă și în străzi cochete, piețe și restaurante.
Pentru mâncare tradițională delicioasă, vă recomandăm să vă îndreptați către Strada Santos Dumont. Din meniul restaurantelor, amintim feijoada completa (o tocană din fasole neagră cu bucăți de carne și măruntaie, cu garnitură de orez), churrasco (carne la grătar), clătite cu tapioca, dar și fripturi din carne de vită. Pentru muzică live, pub-ul Cariri este alegerea perfectă, având o tradiție îndelungată. Pentru mâncarea “de stradă” (street food), căutați locurile care servesc pastel – plăcinte în crustă rumenite în ulei, cu diferite topping-uri. Hmmm, cu siguranță vă vor face vacanța desăvârșită!

Aeroporturi în Aracaju

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Aracaju

Orarul zborurilor: Aracaju

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Aracaju!

Alegeți hotel în Aracaju