Meniu

Bilete avion Adana - Căutați bilete de avion spre Adana

Arată filtrele

Adana

 • Informații generale

  Limba oficială Turcă
  Ora locală: UTC +3
  Valută: Lira turcească (TRY)

 • Ideal pentru vacanțe

  Adana este cel mai însorit oraș din Turcia, cu peste 300 de zile pe an anotimp cald. Dacă nu vă place, însă, căldura, vizitați regiunea de la începutul lunii mai și până la mijlocul lui iunie.

 • Bună ziua, domnule Bond!

  La o distanță de 60 de kilometri de centrul orașului se află un vechi viaduct feroviar din piatră, Varda Köprüsü. Spectaculoasa construcție poate stârni interesul fanilor lui James Bond, deoarece a apărut în seria cu același nume, “Skyfall”.

 • La plajă

  Dacă vreți să dedicați o zi întreagă bronzatului și statului la plajă, vizitați orașele de pe malul mării, situate la o oră distanță de Adana, Karataş și Yumurtalik, sau opriți-vă lângă lacul limpede din nordul regiunii, Seyhan Dam.

De ce merită să vizitați Adana?

Principala atracție pe care trebuie să o bifați când ajungeți aici în vacanță este Moscheea Sabanci Merkez Camii. Acest edificiu modern, dechis în anul 2008, poate adăposti peste 20 000 de oameni odată! Merită vizitat atât pe timpul zilei, pentru a-i putea admira măiestria înfloriturilor decorative, cât și noaptea, când cele șase minarete sunt frumos iluminate. Moscheea este înconjurată de o zonă verde pe o lungime de 33 de hectare, respectiv de Parcul Central – Merkez. Este locul favorit al localnicilor atunci când vine vorba de puțină relaxare după o zi toridă de vară.
De văzut este și podul de piatră Taşköprü de pe râul Seyhan, ce datează din vremea romanilor. În partea veche a orașului veți observa străduțe cochete, pline de moschei - cele mai cunoscute de aici sunt Ulu Camii, o clădire impunătoare de 32 de metri înălțime cu un turn-ceas, cel mai înalt din întreaga Turcie și Moscheea Ağca Camii, cel mai vechi sanctuar din Adana. Zona este recunoscută și pentru comerț, așa că veți regăsi deopotrivă și piețe, magazine și standuri comerciale – vă recomandăm să le explorați pe rând la pas când veniți aici în vacanță! 
Ce altceva nu trebuie ratat? Adana Kebabı, Kıyma Kebab, este un preparat din carne de miel mărunțită, la grătar, servită cu legume într-o pida. Recomandăm să-l încercați la barul Kazım Büfe, la Birbiçer Kebap Salonu sau la Kebapçı Şeyhmus. Dacă vreți să experimentați, întrebați de şalgam, o băutură fermentată din morcovi negri. 

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Adana pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Adana pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Adana, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Adana?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Adana atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Adana

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Adana

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Adana!

Alegeți hotel în Adana