Meniu

Căutați bilete de avion spre San Cristobal de la Laguna

Arată filtrele

San Cristobal de la Laguna

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC+1 (vara), UTC+0 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • În onoarea orașului vechi

  Din 1991, orașul vechi La Laguna face part din Patrimoniul Mondial UNESCO. Chiar și astăzi, casele de secol 16 sunt întreținute exemplar, evocând atmosfera acelor vremuri.

 • Universitatea din La Laguna

  Universitatea de pe insulă a fost una dintre primele din lume care au introdus programul Erasmus, prin care mii de tineri au avut oportunitatea să studieze și să cunoască o altă cultură.

 • Orașul cu mai multe nume

  Numele oficial al orașului este San Cristobal de la Laguna. Însă, dacă auziți localnicii vorbind despre „La Laguna”, să știți că fac referire la același oraș.

De ce merită să vizitați San Cristobal de la Laguna

Orașul San Cristobal este al doilea cel mai mare oraș din Tenerife și redă perfect esența Insulelor Canare. A fost fondat în secolul 15, ca primă rezidență a guvernatorilor spanioli. Astăzi, orașul este unul dintre cele mai frumoase de pe tot arhipelagul, și găzduiește o universitate cu tradiție din Spania.

Unul dintre motivele pentru care merită să vă rezervați un city break în San Cristobal este faptul că nu atrage la fel de mulți turiști ca orașele de pe coastă. Aici veți putea simți atmosfera timpurilor trecute și admira case care datează din secolul 16, în timp ce vă plimbați pe străduțele înguste care poartă numele fondatorilor orașului.

Piața din San Cristobal este locul ideal din care să cumpărați fructe și legume proaspete, recomandarea noastră fiind Plaza de Adelantado. De asemenea, în bazarul Mercedo veți găsi, pe lângă fructe și legume, o mulțime de flori rare.

Dacă sunteți împătimiți ai cumpărăturilor în stil clasic, bulevardul Obispo Rey Redondo este locul ideal. Aici veți găsi nenumărate buticuri cu haine, accesorii și pantofi sau parfumuri, dar și cafenele în care să vă relaxați după o zi plină de cumpărături. 

Cele mai bune locuri în care să încercați bucătăria tradițională, cu specific mediteraneean, sunt La Tasca de Cristian, pe Calle Marques de Celada 17, și La Bruma Tapas Bar, pe Calle Alberto Einstein 36.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre San Cristobal de la Laguna pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre San Cristobal de la Laguna pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre San Cristobal de la Laguna, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre San Cristobal de la Laguna?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre San Cristobal de la Laguna atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în San Cristobal de la Laguna

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre San Cristobal de la Laguna

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în San Cristobal de la Laguna!

Alegeți hotel în San Cristobal de la Laguna