Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Oskemen Ust Kamenogorsk

Arată filtrele

Oskemen

 • Informații generale

  Limba oficială Kazahă, Rusă
  Ora locală: UTC +6
  Valută: Tenge kazah (KZT)

 • Laboratoarele de metal

  Oskemen este un centru important pentru industria metalurgică. Datorită accesului ușor la resurse precum plumb, zinc, titaniu și magneziu, în oraș au fost deschise mai multe laboratoare și institute de cercetare.

 • Orașul mai multor religii

  Oskemen adună credincioși din toate sferele credinței, în oraș existând peste 20 de sanctuare. Principalele religii sunt cea creștină, ortodoxă, musulmană și protestantă, iar datele oficiale menționează peste 15 credințe.

 • Moscheea Khalifa Altai

  A treia cea mai mare moschee din întreg Kazahstanul, Khalifa Altai, a fost construită pe strada Satpayeva. Aceasta poate să găzduiască trei mii de oameni și abundă în decorațiuni moderne și tradiționale deopotrivă.

De ce merită să vizitați Oskemen

Prima așezare de pe locul actualului oraș a fost o fortăreață rusească, Ust-Kamenogorsk, înființată în 1720. Cu timpul, aceasta și-a schimbat rolul dintr-unul militar într-unul comercial. Așezarea a primit atestarea documentară în 1868, devenind un centru comercial important, situat la intersecția intereselor Rusiei, Chinei și Mongoliei. 

În 2015, în oraș a fost inaugurat cel mai frumos monument, o fântână care, pe timpul zilei, nu pare cu nimic deosebită. Pe timpul nopții însă, fântâna are trei șiruri de apă ce se înalță până la 40 de metri, pe ritmul muzicii și în sincron cu spectacolul de lumini.

Pe parcursul unei vacanțe în Oskemen, vă recomandăm să vizitați parcul etnologic deschis în 2010, în satul Etnos din apropiere. Aici veți găsi un mix de culturi, întrucât regiunea este locuită de peste 100 de grupuri etnice diferite. Veți putea admira casele, obiectele de uz casnic folosite de fiecare grup și veți putea cunoaște tradițiile fiecărei culturi.

De neratat este și House of People’s Crafts, pe strada Krasina. Acesta este un castel cu trei etaje, construit și mobilat complet din lemn. Fiecare piesă de mobilier este o operă de artă și nu există două identice.

Cel mai romantic loc din Oskemen este, fără doar și poate, Bulevardul Îndrăgostiților, care traversează parcul de la strada Novatorov și se termină cu podul peste râul Irtysh. Aici veți găsi sculpturi care celebrează iubirea, cum ar fi cea a unui bărbat care stă pe o bancă și cântă balade la chitară.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Oskemen Ust Kamenogorsk pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Oskemen Ust Kamenogorsk pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Oskemen Ust Kamenogorsk, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Oskemen Ust Kamenogorsk?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Oskemen Ust Kamenogorsk atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Oskemen Ust Kamenogorsk

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Oskemen!

Alegeți hotel în Oskemen