Meniu

Căutați zboruri către aeroportul

Arată filtrele

Tingo Maria

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă, Quechua, Aymara
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Sol (PEN)

 • Băuturile locale

  Băuturile preferate ale localnicilor sunt berile ușoare pe care le fabrică în regiune. Vă recomandăm chicha de jora, fermentată din proumb, chicha de molle (din fructele arborelui de piper) și chicha de mani, din alune.

 • Îmbrățișând un șarpe anaconda

  La Serpentario Animals Paradise aveți ocazia să priviți de aproape cele mai sălbatice animale. Atracția principală de aici este o anaconda gigantică, pe care o puteți lua în brațe.

 • Originea numelui

  În limba Quechuan, „Tincoss” înseamnă confluența a două râuri. María provine de la numele unei femei care vindea mâncare și oferea cazare celor care traversau râurile Monzon și Kuallaga.

De ce merită să vizitați Tingo María

Tingo María este capitala provinciei Leoncio Prado, din regiunea centrală Huánuco. Orașul este situat la confluența a două râuri, Monzon și Huallaga, și este considerat una din porțile de intrare în lumea fascinantă a pădurilor tropicale amazoniene, pline de animale sălbatice, flori multicolore și plante medicinale.

Primii locuitori de origine europeană au fost misionarii francezi, conduși de Jerónimo Jiménez, în 1632. Totuși, orașul s-a conectat la restul țării abia în 1936, prin drumul Montaña. 

Pentru că în 1942 guvernul Statelor Unite ale Americii a început să finanțeze agricultura în regiune, până în 1960 peste 16.000 de hectare erau deja cultivate. Astfel, plantațiile de cafea au devenit principala sursă de venit a orașului.

În ceea ce privește arhitectura orașului, aceasta este una modernă, care se îmbină perfect cu natura, străzile fiind delimitate de palmieri și de agujas. În piața centrală, Plaza de Armas, veți găsi un arc ce simbolizează intrarea în Amazon.

De neratat în timpul vacanței sunt și Observatorul Cruz de San Cristóbal, de unde puteți vedea panorama incredibilă a orașului și a lanțului muntos din depărtare, și Parcul Național Tingo María. Acesta se întinde pe o suprafață de 180 de kilometri pătrați și protejează frumusețea naturală a râului și a lanțului muntos „Frumoasa Adormită” (La Bella Durmiente). Cel mai important obiectiv aici este Cueva de las Lechuzas, peștera bufnițelor.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri , pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri ?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre

Orarul zborurilor: Tingo Maria

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Tingo Maria!

Alegeți hotel în Tingo Maria