Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Ribeirao Preto Dr. Leite Lopes

Arată filtrele

Ribeirao Preto

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-3 (vara), UTC-2 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Pârâul Negru

  Numele orașului se traduce prin “Pârâul Negru” (sau “Curentul Negru”), originând de la pârâul pe care este situat. 

 • California braziliană

  Vremea însorită și caldă tot timpul anului face din oraș o locație turistică atractivă, fiind supranumită în acest sens și “California braziliană”.

 • Carnaval... și nu numai

  Aici are loc cea mai mare “micareta” din Brazilia (Carnabeirão). Acesta este un eveniment similar carnavalului care se organizează în afara sezonului, în diferite etape ale anului (în functie de regiune).

De ce merită să vizitați Ribeirão Preto?

Ribeirão Preto ocupă nord-estul statului brazilian São Paulo și este gazdă a celor mai rafinate evenimente culturale (Târgul de Carte Național și Festivalul Tanabata, organizat cu scopul promovării culturii japoneze), motiv pentru care îl și recomandăm ca destinație pentru următoarea vacanță.
Vremea plăcută îmbie la petrecut serile în barurile locale – acestea oferă varietăți de bere artizanală, precum Lund, Walfanger, Pratinha sau Weird Barre. Orașul este și casă a Cervejaria Colorado, prima microberărie braziliană, cu propriul bar situat pe Aleea Independencia. Aici, veți găsi 70 de tipuri de bere.
Pentru cei care vor să descopere mâncarea tradițională, recomandăm Pinguim de pe strada General Osorio, numărul 389 (1936) sau localul Coco Bambu Ribeirão Preto. Acesta din urmă are ca specific fructele de mare, servite de pe platouri imense.
Cei avizi de shopping vor fi răsfățații regiunii – aici, puteți alege dintre mall-uri (Iguatemi sau Novo), dar și o piață cu produse locale, inclusiv o selecție largă de delicatese și suveniruri.
Orașul este recunoscut și pentru plantațiile de cafea, așadar vacanța nu va fi completă până nu vedeți cum se produce cafeaua la muzeul de pe Aleea Cafelei. Deși Ribeirão Preto nu este Rio de Janeiro, aici își au originea școlile de samba de top ale țării (două exemple, doar: União Escolas De Samba Entidades De Carnavais De Ribeirão Preto și Escola De Samba Embaixadores Dos Campos Elíseos).

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Ribeirao Preto Dr. Leite Lopes pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Ribeirao Preto Dr. Leite Lopes pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Ribeirao Preto Dr. Leite Lopes, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Ribeirao Preto Dr. Leite Lopes?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Ribeirao Preto Dr. Leite Lopes atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Ribeirao Preto Dr. Leite Lopes

Orarul zborurilor: Ribeirao Preto

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Ribeirao Preto!

Alegeți hotel în Ribeirao Preto