Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Palmas Airport

Arată filtrele

Palmas

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC -3
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Ciudățenia exotică

  Un fruct popular în zonă este perqui, al cărui nume provine din arhaicul pyqui (coarne și spini). Fructul și-a câștigat renumele de la semințele care se deschid într-un buchet ascuțit de țepi când se coace.

 • Fațada încântătoare

  Palácio Araguaia, sediu al guvernatorilor statului, se află în Praça dos Girassóis. Clădirea este decorată cu frize din țiglă colorată și capturează perfect istoria regiunii Tocatins. 

 • Piețe impresionante!

  Praça dos Girassóis (Piața Florii Soarelui) din Palmas este a doua cea mai mare din lume, întinzându-se pe mai bine de 570 de metri pătrați.

   

Palmas: mixul de istorie, natură sălbatică și modernitate

Palmas este capitala și cel mai mare oraș al statului brazilian Tocatins. Situat între dealurile Serra do Lajeado, la gura de vărsare a Râului Totatins, centrul urban este o destinație inedită de vacanță pentru turiștii în căutare de un melanj unic. Orașul impresionează prin modernitate, prin arhitectură, priveliști magnifice și natura sălbatică, dar și prin bucătăria specifică absolut delicioasă.

Dacă porniți la pas prin centrul orașului, nu veți avea cum să ratați clădirile impresionante precum Muzeul Tocatins din Palacinho și Palatul Araguaia, edificii încărcate cu istoria locurilor. Și dacă mergeți către marginea orașului, veți ajunge la una dintre plajele urbane amenajate în regiune. Plajele însorite precum Gracios, Praia da Prata sau Praia das Arnos sunt accesibile cu feribotul. 
Iar dacă doriți să vă reconectați cu natura într-o expediție prin savană, unde să cunoașteți fauna sălbatică și cascadele minunate, vă recomandăm drumețiile în partea de est a Văii Taquaruçu sau pe Dealurile Lajeado.

Bucătăria regională vă va încânta cu siguranță, pentru că are o multitudine de oferte. Puteți încerca arroz com pequi – o rețetă cu un gust și miros inedit. Este un amestec din fructe locale, orez, ceapă, usturoi și pătrunjel, și este servit împreună cu o tocană din carne de pui sau vită. Desertul ideal pentru această combinație este prăjitura-burete preparată din făină de tapioca pe nume amor-perfeito.

 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Palmas Airport pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Palmas Airport pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Palmas Airport, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Palmas Airport?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Palmas Airport atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Palmas Airport

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Palmas!

Alegeți hotel în Palmas