Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Piura Guillermo Concha Iberico Intl

Arată filtrele

Piura

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă, Quechua, Aymara
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Sol (PEN)

 • Atenție la neatenție!

  Pentru schimbarea valutei, este recomandat să mergeți direct la bănci și să nu schimbați bani pe stradă deoarece riscați să deveniți victima unei tentative de fraudă ori chiar jaf.

 • O vacanță mistică

  Dacă sunteți în căutarea experiențelor spirituale, îndreptați-vă pașii către Lacul Las Huaringas. Asistați de brujos (șamani și vrăjitori din regiune), vă veți îmbarca într-o călătorie inițiatică de purificare a sufletului în apele lacului sacru.

 • Piura, file de poveste

  Străzile din Piura și obiceiurile locuitorilor săi au fost schițate în cărțile câștigătorului Premiului Nobel, Mario Vargas Llosa, cel mai titrat scriitor peruan. Vă recomandăm “La Casa Verde” și “El héroe discreto”.

   

Despre Piura: surf, Mario Vargas Llosa și bucătărie eclectică

Situat pe coasta de nord a Perului, Piura este unul dintre primele orașe spaniole din America de Sud. Orașul are o istorie bogată, influențată de diverse culturi, și a fost imortalizat în operele faimosului scriitor peruan, Mario Vargas Llosa, care a locuit o perioadă aici în copilărie. Condițiile perfecte de surf atrag turiștii dornici de o vacanță plină de aventuri la malul mării: plaje precum Mancora și Colan, Yacila, Punta Sal, Organos sau Nunura sunt considerate Mecca surferilor peruani și nu numai.


Creat în 1532 de către Francisco Pizarro, orașul a rămas colonie spaniolă vreme de aproape 300 de ani, până în 1821. Timp de secole, europenii, muncitorii chinezi sau sclavii din țările africane au alcătuit populația mixtă a localității, influențând obiceiurile, limbajul, credințele, dar și bucătăria locală. 


Pirua este faimoasă pentru chipsurile din banane (chifles) și pentru algarrobina (siropul din carob). La cină vă recomandăm să încercați ceviche de lenguado (salată tipic peruană servită cu pește lenguado întâlnit în regiunea Piura), seco de chabelo (un preparat din carne de vită uscată sau proaspătă, banane verzi, legume și ierburi aromatice, precum coriandru), sau jaela (fructe de mare la grătar învelite în pesmet, cu rondele de ceapă marinate în suc de lămâie). Restaurantele de vizitat sunt El Caracol Azul, La Santitos și Manos Morenas. În zona Ayavaci veți întâlni barurile unde vi se va servi cuy, preparatul al cărui ingredient principal este carnea de...porc de Guinea.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Piura Guillermo Concha Iberico Intl pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Piura Guillermo Concha Iberico Intl pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Piura Guillermo Concha Iberico Intl, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Piura Guillermo Concha Iberico Intl?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Piura Guillermo Concha Iberico Intl atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Piura Guillermo Concha Iberico Intl

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Piura!

Alegeți hotel în Piura