Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Navegantes Victor Konder

Arată filtrele

Navegantes

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-3 (vara), UTC-2 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • O corabie în mijlocul orașului

  Cei mai mulți turiști se trezesc transpuși în timpurile străvechi atunci când zăresc corabia din mijlocul orașului. Localnicii, însă, sunt obișnuiți cu ea și chiar vă vor recomanda să o vizitați lângă sanctuarul Nossa Senhora dos Navegantes.

 • Pedra da Miraguaia

  O rocă aparte, denumită și crustă naturală se află pe plaja Gravatá. Aceasta farmecă și atrage deopotrivă turiștii iubitori de natură, dar și pescarii în căutare de locuri ideale pentru prins peștele.

 • În căutare de adrenalină?

  Pentru asta e nevoie să mergeți în districtul Morro da Pedra în Escalvados. Acesta este de fapt un deal acoperit de păduri atlantice braziliene, unde veți putea face sărituri cu parașuta sau alte sporturi extreme.

De ce merită să vizitați Navegantes?

Oraș de pe malul mării din sudul Braziliei, Navegantes și-a câștigat statutul independent abia în anul 1962, până atunci fiind parte integrantă a orașului-mamă, Itajaí. La început s-a numit Nossa Senhora dos Navegantes (Sfânta Mamă a Navigatorilor), după numele primei capele construită în acel loc în anul 1896.
În prezent, locuitorii regiunii au păstrat ca îndeletniciri principale pescuitul și lucrul pe șantierele navale, așadar puteți trece în orice dimineață prin piețele locale pentru a cumpăra pește și fructe de mare proaspete. 
Fie că sunteți doar în trecere prin Navegantes sau sunteți aici în vacanță, trebuie să încercați cea mai bună pâine și cele mai delicioase prăjituri – le găsiți la Padaria e Confeitaria Deluca din cartierul Meia Praia. Pâinea aburindă în crustă e coaptă și expusă la vânzare pe tot parcursul zilei – hmmm, sună bine!
Dacă ajungeți în zonă în timpul carnavalului, veți avea ocazia să vă bucurați de un spectacol de veselie și culoare. În fiecare zi de luni a carnavalului are loc Navegay, o paradă a bărbaților îmbrăcați asemenea femeilor și viceversa – un eveniment unic pe care nu trebuie să-l ratați dacă ajungeți aici în vacanță!
Când vi se face foame, poposiți la Sinestesia Sentidos E Paladares, unde puteți servi fructe de mare preparate în diferite feluri, cea mai populară fiind caracatița la grătar cu legume – delicios! Brazilienii adoră mâncarea tip fast-food și sunt maeștri în a o prepara. Ca să vă convingeți, mergeți la Brazuca Lanches e Petiscaria.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Navegantes Victor Konder pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Navegantes Victor Konder pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Navegantes Victor Konder, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Navegantes Victor Konder?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Navegantes Victor Konder atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Navegantes Victor Konder

Orarul zborurilor: Navegantes

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Navegantes!

Alegeți hotel în Navegantes