Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Malatya Erhac Airport

Arată filtrele

Malatya

 • Informații generale

  Limba oficială Turcă
  Ora locală: UTC +3
  Valută: Lira turcească (TRY)

 • Producător de top

  Aproape jumătate din producția de caise proaspete a Turciei și aproximativ 95% din cea de fructe uscate provine din regiunea Malatya. Mulțumită climatului propice unic, fructele de aici sunt considerate a fi cele mai gustoase.

 • O locație de vis

  Malatya vă va impresiona dincolo de orice cu așezarea sa geografică. Întins într-o mare verde din mijlocul Stepei Euroasiatice, pe un teren stâncos, orașul vă încântă cu priveliști spectaculoase.

 • Muntele Nemrut

  Dacă vă aflați deja în Malatya pentru un city-break inedit, nu ratați o vizită la Muntele Nemrut, una dintre culmile cele mai înalte din această parte a Turciei.

De ce merită să vizitați Malatya?

Malatya, oraș din regiunea de est a Anatoliei, era cunoscută și foarte apreciată de către britanici în trecut pentru cultivarea opiumului. În zilele noastre, la baza economiei sale stau agricultura și industria alimentară. Caisele, de exemplu, sunt foarte comune aici, făcând din Malatya primul centru de producție al țării, în ceea ce privește cultivarea și creșterea lor. Hrana joacă un rol foarte important în cultura locală. Unul dintre preparatele renumite este kofta, un soi de chiftele din carne, care se prezintă sub diferite forme – aparent există aproape 70 de feluri de kofta. Kağıt kebabı este o altă delicatesă regională foarte populară în Malatya. Acesta este pregătit din carne de miel și legume și rumenit în ulei într-un rulou de hârtie, care trebuie neapărat înlăturat înainte de a fi consumat. Umpluturile sunt și ele foarte agreate în zonă! Veți regăsi amestecuri inedite din ingrediente precum nalbă, struguri, varză, frunze de sfeclă ori flori de zucchini. Turiștii sosiți pentru un city-break în Malatya obișnuiesc să ajungă să descopere și împrejurimile, mai apoi. Merită, însă, șederea în orașul turcesc, chiar și câteva zile la rând. Veți avea, astfel, ocazia de a vă îndrăgosti de un orășel liniștit, cu o atmosferă caldă, primitoare. Localnicii vă vor face să vă simțiți mereu ca acasă - fie că le pășiți pragul magazinului, casei, ori de îi regăsiți pe stradă, turcii vă vor întâmpina întotdeauna cu un zâmbet binevoitor.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Malatya Erhac Airport pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Malatya Erhac Airport pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Malatya Erhac Airport, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Malatya Erhac Airport?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Malatya Erhac Airport atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Malatya Erhac Airport

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Malatya!

Alegeți hotel în Malatya