Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Macapa Alberto Alcolumbre Intl

Arată filtrele

Macapa

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC -3
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Scăldați în lumina soarelui

  Un moment magic în care să vizitați Macapá sunt echinocțiile, când veți descoperi un fenomen spectaculos: soarele răsare și apune în același loc, pe linia imaginară a Ecuatorului, deasupra monumentului Marco Zero.

 • Povestea palmierului

  Denumirea regiunii provine de la tradiționalul „macapaba”, care într-un dialect local, Tupi, înseamnă “orașul bacabelor” – acestea sunt fructele palmierilor ce se regăsesc peste tot prin Macapá.

 • Pe limba lor

  În Macapá, limba oficială vorbită este portugheza, însă veți găsi cu ușurință vorbitori de engleză și franceză. Aceste două limbi se predau încă de pe băncile școlilor, iar localnicii sunt obișnuiți cu numărul crescut de turiști.

Macapá – orașul străbătut de Ecuator

Începuturile orașului brazilian din regiunea amazoniană datează din anul 1854, când localitatea a fost colonizată de militarii portughezi. În acel an a fost proclamat ceea ce astăzi este un orășel modern, atracție pentru turiștii sosiți aici într-o vacanță exotică. Dacă vreți să cunoașteți istoria locului, vă recomandăm să începeți cu o vizită la una dintre cele mai vechi fortărețe, Fortaleza de São Jose, ridicată între anii 1764-1782. Printre atracții se mai numără statuia Marco Zero, simbolul faptului că centrul urban este străbătut prin mijloc de Ecuator.

Poate cel mai interesant loc pentru turiști este Muzeul Pesquisas Museologicas Sacaca, unde pot învăța despre viața în Amazon: cum își construiesc localnicii stabilimentele și colibele, cum se prepară ingredientele tropicale înainte de a fi consumate, și nu numai.

Bucătăria locală este puternic influențată de vecinătatea orașului cu Marele Fluviu. Astfel, majoritatea preparatelor se bazează pe fructe de mare și pește, gătite după rețete specifice în restaurante precum Estaleiro sau Amazonas Peixaria. Deși în această regiune prețurile practicate sunt destul de ridicate, gustul savuros al mâncării va face să merite fiecare bănuț pe care l-ați plătit.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Macapa Alberto Alcolumbre Intl pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Macapa Alberto Alcolumbre Intl pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Macapa Alberto Alcolumbre Intl, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Macapa Alberto Alcolumbre Intl?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Macapa Alberto Alcolumbre Intl atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Macapa Alberto Alcolumbre Intl

Orarul zborurilor: Macapa

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Macapa!

Alegeți hotel în Macapa