Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Loja Airport

Arată filtrele

Catamayo

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Dolar american (USD)

 • Ce puteți vizita

  Puteți găsi activități recreaționale pentru întreaga familie în parcurile Eliseo Arias Carrión și Victor Manuel Palacio (Boquerón) – de la piscine, natură exotică până la terenuri pentru diverse sporturi. 

 • Cultură

  Orașul are numeroase atracții naturale și culturale pentru turiști – hieroglifele din Guayural sunt cele mai căutate, fiind vestigii ale civilizațiilor care au trăit aici cu mii de ani în urmă. 

 • Festivaluri

  Carnavalul orașului are loc în lunile februarie și martie, an de an. 

Ce trebuie să știți despre Catamayo

Catamayo este situat în provincia Loja și este localizat în centrul regiunii sudice a Ecuadorului. Majoritatea populației se ocupă cu agricultura sau cu îngrijirea gospodăriei – deloc surprinzător, sunt cunoscuți pentru producția de stuf, ananas și produse de olărie. Așadar, dacă sunteți în căutare de un loc ce pare să fie uitat de restul lumii, ați ales destinația potrivită!
Valea Catamayo este de altfel extrem de fertilă – pământurile de aici sunt potrivite pentru cultivarea unei infinități de produse, produse care au și piață de desfacere chiar aici.
Resursele reciclabile naturale ale provinciei Loja sunt, pe de altă parte, într-o stare de degradare avansată, lucru ce a dus la alterarea ecosistemelor. Principala cauză este activitatea antropică asupra solului, vegetației și apei. 
Pentru iubitorii de adrenalină: să nu credeți că vă veți plictisi! Datorită reliefului și climatului, cursele de motocros și raliu sunt la ordinea zilei!

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Loja Airport pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Loja Airport pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Loja Airport, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Loja Airport?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Loja Airport atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Loja Airport

Orarul zborurilor: Catamayo

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Catamayo!

Alegeți hotel în Catamayo