Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Kütahya Zafer

Arată filtrele

Kutahya

 • Informații generale

  Limba oficială Turcă
  Ora locală: UTC +3
  Valută: Lira turcească (TRY)

 • Vaza orașului

  Punctul central din Kütahya este piața Zafer Meydanı. În mijlocul acesteia veți găsi o fântână sculptată sub forma unei vaze colorate, cunoscută printre localnici drept „vaza”.

 • Meșterii artei ceramice

  Dacă vreți să vedeți un adevărat maestru în artă ceramică, vizitați atelierul lui Mehmeta Gürsoy de pe strada Germiyan. Aici veți putea vedea procesul de creație în întregime.

 • O plimbare pe bulevard

  Cel mai bun loc pentru o plimbare de seară este Cumhuriyet Caddesi, strada cunoscută și ca ”Drumul Dragostei”. Strada este pietonală și este plină de restaurante în care vă puteți opri pentru o cină romantică.

De ce merită să vizitați Kütahya

Kütahya este un oraș cu o istorie încărcată, ce începe dinaintea Imperiului Roman. Vechiul oraș Kotayion a fost fortificat în timpul Împăratului Roman Iustinian I, apoi atacat de turci și de cruciați la mijlocul secolului 11. De-a lungul timpului, acesta a fost reconstruit și fortificat de mai multe ori.

În anul 1428, acesta a intrat sub stăpânire otomană și a început să se dezvolte sub influența armenilor creștini, care au venit aici să prelucreze plăci de ceramică. Produsele lor erau folosite în întreg Orientul Mijlociu, pentru a ridica moschei, biserici și clădiri publice. Și astăzi, orașul este faimos pentru procesul de manufacturare a produselor de ceramică aparte.

Dacă ați ales Kütahya ca destinație de vacanță datorită culturii și arhitecturii deosebite, nu veți fi dezamăgiți. Districtele vechi sunt pline de case otomane din lemn și stuc, așezate unele lângă altele, iar strada Germiyan Caddesi este locul ideal în care să le admirați.

De asemenea, moscheile din centrul orașului vă vor fascina. Cea mai veche și cea mai bogat decorată este Ulu Camii, însă cu siguranță veți vrea să vizitați și Cinili Camii sau Donenler Camii, aflate în aceeași zonă. Iar dacă vreți să vă relaxați după atâtea vizite, baia turcească Şengül Hamamı este cel mai potrivit loc de relaxare.

Adevăratele suveniruri din Kütahya sunt cele cumpărate de la producătorii locali. Pe strada Atatürk Bulvarı veți găsi veslă produsă și pictată de mână, iar negocierea prețurilor acestora este obligatorie!

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Kütahya Zafer pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Kütahya Zafer pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Kütahya Zafer, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Kütahya Zafer?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Kütahya Zafer atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Kütahya Zafer

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Kutahya!

Alegeți hotel în Kutahya