Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Joinville Lauro Carneiro de Loyola

Arată filtrele

Joinville

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-3 (vara), UTC-2 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Un oraș pe buzele tuturor

  Când vorbesc despre Joinville, brazilienii se întrec în denumiri care mai de care mai reprezentative: Manchester City, orașul florilor, al bicicletelor sau al dansului... Ce vă rămâne de făcut este să îl vizitați și să vă hotărâți care se potrivește.

   

 • De ce Joinville?

  Fiica lui Dom Pedro I s-a căsătorit cu unul dintre prinții orașului francez Joinville, primind ca zestre chiar împrejurimile centrului urban brazilian de astăzi. Inițial, acesta purta numele de Colônia Dona Francisca.

   

 • Dansuri neîntrerupte

  Aici se organizează Festivalul de dansuri, unul dintre cele mai răsunătoare din întreaga lume. Tot în Joinville veți descoperi singura ramură a școlii de dans rusesc Bolshoi - Escola de Teatro Bolshoi.

   

Joinville, locul unde frumusețea naturii se împletește cu dansul

Joinville este cel mai mare centru urban al statului Santa Catarina din nordul Braziliei. Pământurile au fost populate încă de acum 7000 de ani și atrag prin istoria bogată. În prezent, este una dintre zonele păduroase de pe coasta Atlanticului protejate UNESCO, fiind de o bogăție și frumusețe a florei și faunei inegalabile.

Vă puteți începe vacanța cu o vizită la Muzeul Național al Imigrației și Colonizării, unde veți face cunoștință cu tot ce înseamnă istoria locurilor. Muzeul își are sediul într-un palat elegant, ridicat în anul 1970. De aici puteți ajunge foarte ușor la Aleea Palmierilor, unul dintre locurile preferate de turiști.

Joinville vă oferă o varietate de locuri în care să vă relaxați, majoritatea fiind parcuri verzi și rezervații cu vegetație sălbatică, arii protejate UNESCO. Dacă sunteți fanii plimbărilor în natură, vă recomandăm să nu ratați Parque da Caiera sau Parque Ecológico Morro do Finder. De asemenea, Golful Babitonga este un alt centru de interes pentru turiști, iar panorama sa poate fi admirată de la o înălțime de peste 250 metri a turnului Mirante. 

În ceea ce privește preparatele culinare, specialitățile din zona Santa Catarina sunt bazate pe fructe de mare și pește. Veți găsi și fripturi cu garnituri de orez au legume proaspete, asezonate cu condimente specifice, toate pregătite de maeștri bucătari, după rețete bine păstrate de-a lungul timpului. Printre localurile cele mai preferate de turiști se numără Lanchonete Rio da Prata și Hubener.

 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Joinville Lauro Carneiro de Loyola pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Joinville Lauro Carneiro de Loyola pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Joinville Lauro Carneiro de Loyola, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Joinville Lauro Carneiro de Loyola?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Joinville Lauro Carneiro de Loyola atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Joinville Lauro Carneiro de Loyola

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Joinville!

Alegeți hotel în Joinville