Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Huanco David Figueroa Fernandini

Arată filtrele

Huanuco

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă, Quechua, Aymara
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Sol (PEN)

 • Conexiunea cu Lima

  Din capitala țării se ajunge foarte ușor cu avionul, în doar o oră, aeroportul fiind localizat la 5 km distanță de oraș. Dacă vă pregătiți mai degrabă de un road trip, drumul cu autobuzul durează 8 ore, iar cel cu mașina – aproximativ 6 ore.

 • Festivalurile din Huánuco

  Vă pasionează festivalurile locale? Câteva se desfășoară chiar în oraș, menționând aici evenimente precum Festivalul Soarelui din luna iulie sau serbarea comemorativă din luna august, atunci când orașul a fost fondat. 

   

 • Un leagăn al civilizației

  Kotosh este un sit arheologic aflat la o distanță de 4 km, locul unde sunt păstrate mărturii ale unei civilizații veche de peste 5000 ani. Aici se află cel mai vechi element cultural din regiunea Anzilor: mâinile încrucișate, sculptate în ceramică.

Huánuco – orașul mereu însorit

Huánuco este orașul fondat de conchistadori, după cucerirea vechiului oraș incaș Yarowilca. Aflat în partea nord-centrală a Perului, orașul se bucură de una dintre cele mai blânde clime din Anzi, soarele strălucind aproape tot timpul anului. 

Într-o vacanță în Huánuco veți putea degusta legume și fructe delicioase, deoarece principala sursă de venit a regiunii o constituie agricultura. Veți avea parte de o escapadă cu adevărate produse bio, precum cartofii dulci (batatas), fasole, avocado, mango și papaya. 

Dacă sunteți fani ai fotbalului, atunci veți fi în mod sigur interesați de cele două cluburi de fotbal: Social Deportivo León de Huánuco și Alianza Universidad. Există și un stadion, Heraclio Tapia León, cu o capacitate de 25.000 de oameni.

Savurați berea locală (încercați versiunea din porumb – chicha de jora), cu un gust ușor amar și asemănător cidrului. O altă băutură populară pe care v-o recomandăm este guarapo, un suc preparat din trestie de zahăr. Încercați și supa de pui servită cu nuci și coriandru (Inchicapi), iar pentru o gustare tradițională, vă recomandăm smochinele prăjite servite cu unt și carne uscată.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Huanco David Figueroa Fernandini pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Huanco David Figueroa Fernandini pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Huanco David Figueroa Fernandini, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Huanco David Figueroa Fernandini?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Huanco David Figueroa Fernandini atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Huanco David Figueroa Fernandini

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Huanuco!

Alegeți hotel în Huanuco