Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Guayaquil Jose Joaquin de Olmedo Intl

Arată filtrele

Guayaquil

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Dolar american (USD)

 • A zis cineva plimbare?

  Pentru pietonii din Guayaquil este simplu și comod – străzile sunt late, șoferii sunt disciplinați și au obiceiul de a acorda întotdeauna prioritate trecătorilor.

 • Numele șefului de trib

  Conform unei legende locale, numele orașului provine din fuziunea numelui unui șef de trib indian, Guayas cu cel al soției sale, Quill. Denumirea completă a regiunii urbane este de fapt Santiago de Guayaquil.

 • Puțină ciocolată

  Exportul de cacao din secolul 19 a permis Ecuadorului să înflorească. Dacă vă aflați în Guayaquil, gustați neapărat din ciocolata fabricată din boabele de cacao ale arborilor locali. Veți descoperi un gust cu totul inedit!

De ce merită să vizitați Guayaquil?

Orașul Guayaquil a fost ridicat în Golful Guayaquil în prima jumătate a secolului 16. În secolul 19, portul a devenit unul dintre centrele importante de export ale Ecuadorului, fapt ce a contribuit la dezvoltarea rapidă a orașului. Datorită traficului intens și al ritmului de viață de aici, este adeseori comparat cu New York-ul.
Ce vă recomandăm să vizitați în cazul în care ajungeți aici în vacanță? Mândria locuitorilor din Guayaquil sunt parcurile. Spre exemplu, Parque de la Iguanas adăpostește o mulțime de iguane, de unde și numele. 
Pentru efigii indiene, fuste populare, șaluri și pălării, bijuterii și alte obiecte de artizanat, mergeți la piața de aici, în special în Mercado Artesanal, aflată pe Strada Montavalo – de neratat dacă sunteți aici în vacanță!
Serile vi le puteți petrece în plimbare pe malecon. De pe faleza lungă de cinci kilometri o să puteți admira frumoasa priveliște a Golfului Guayaquil. Dacă sunteți în vacanță cu copiii, atunci nu trebuie să ratați muzeul pompierilor. Nu numai că vă puteți urca într-una dintre mașinile conduse de ei în misiuni, dar puteți chiar participa la o simulare a unui incendiu controlat, ajutând la stingerea lui.
Dacă vreți să gustați din bucătăria tradițională ecuadoriană, încercați cuy – porcul de Guinea prăjit - la restaurantul La Canoa. Un preparat mai puțin controversat care merită încercat este encebollado, supa de ton și roșii – de gustat la Caracol Azul. Pentru o cafea extraordinară, mergeți la Cafeneaua El Café de Tere.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Guayaquil Jose Joaquin de Olmedo Intl pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Guayaquil Jose Joaquin de Olmedo Intl pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Guayaquil Jose Joaquin de Olmedo Intl, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Guayaquil Jose Joaquin de Olmedo Intl?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Guayaquil Jose Joaquin de Olmedo Intl atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Guayaquil Jose Joaquin de Olmedo Intl

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Guayaquil!

Alegeți hotel în Guayaquil