Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Cephalonia Intl Airport

Arată filtrele

Kefalonia

 • Informații generale

  Limba oficială Greacă
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • O sală unică de concert

  Peștera Drogarati are o acustică perfectă. Din acest motiv, aici se organizează majoritatea evenimentelor ce implică muzică sau efecte audio.

 • O drumeție de-a lungul insulei

  Dacă vă place să vă plimbați pe jos, Kefalonia este locul ideal pentru voi! Întrebați la ghișeele de informații care sunt cele șapte rute, și bucurați-vă de cele mai frumoase priveliști!

 • Muzeul Arheologic

  Cel mai interesant punct pentru iubitorii de istorie, Muzeul de Arheologie, se află în Argostoli. Colecțiile cuprind artefacte din cultura miceniană, majoritatea fiind găsite în jurul cimitirelor din zonă.

De ce merită să vizitați Kefalonia

Kefalonia este cea mai mare insulă a arhipelagului insulelor Ionice, situată în Golful Patras. Primii locuitori s-au stabilit în zonă acum 5000 de ani, iar unul dintre cele mai vechi monumente de aici este un mormânt din jurul anului 1300 î.e.n., în care au fost îngropați conducători și mai marii regiunii.

Pe parcursul unei vacanțe în Kefalonia merită să faceți o plimbare cu barca până la peștera Melisani. Aceasta a fost descoperită în anii ’50 ai secolului trecut, în urma unui cutremur care a mutat una dintre stâncile de la intrare. Peisajul este parcă rupt din basme – printr-o gaura în tavanul peșterii intră un fasicul de lumină care însuflețește întregul lac, schimbându-i culoarea spre verde.

Același cutremur, însă, a distrus și majoritatea clădirilor de pe insulă. Totuși, unul dintre sate a supraviețuit impactului aproape impecabil. Acesta este Fiscardo, un sat-port pe malul estic al insulei. Veți putea admira aici case venețiene de secol 12, mânca o cină delicioasă la unul dintre restaurantele de pe străzile înguste, sau petrece în barurile pline de viață. 

Kefalonia nu este doar o insulă grecească fermecătoare, care vă captivează cu mâncare gustoasă și monumente istorice impresionante. Dacă sunteți în căutare de adrenalină sau vă doriți o vacanță activă, Fiscardo și Agia Efimia vă așteaptă să faceți kitesurfing, windsurfing sau să vă plimbați cu canoea.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Cephalonia Intl Airport pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Cephalonia Intl Airport pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Cephalonia Intl Airport, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Cephalonia Intl Airport?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Cephalonia Intl Airport atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Cephalonia Intl Airport

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Kefalonia!

Alegeți hotel în Kefalonia