Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Bangkok Don Muang Intl

Arată filtrele

Bangkok

 • Informații generale

  Limba oficială Thailandeză
  Ora locală: UTC +7
  Valută: Baht (THB)

 • Piața Chatuchak

  Dacă vă decideți în ultimul moment pentru un city-break în Bangkok este musai să vizitați această piață. Veți găsi aici de la produse locale la mâncare tradițională până la țesături fine. Totuși atmosfera este cea care face locul unul special.

 • Cu capul în nori

  În Bangkok se află numeroase clădiri de tip zgârie-nori care găzduiesc la etajele superioare pub-uri și restaurante. Seara serviți un pahar de vin într-unul dintre aceste localuri – priveliștea orașului va fi una amețitoare.

 • Medicina alternativă

  Orașul thailandez este destinația propice pentru cei interesați de metode alternative de îngrijire medicală. Numeroasele magazine de profil prezintă o gamă variată de uleiuri esențiale și alte remedii naturiste, precum masajul thailandez.

De ce merită să vizitați Bangkok?

Un oraș care nu doarme nicicând, căruia dacă vi-l alegeți ca și destinație de vacanță va trebui să îi suportați zgomotul, haosul, dar și strălucirea urbană. Totuși, dacă păstrați mintea deschisă, se poate dovedi a fi cea mai intensă experiență a unei vieți de om. Cu ce să începem? De vă aflați în vizită în orașul thailandez pentru prima dată vă recomandăm o croazieră pe râul Chao Phraya – cel mai la îndemână mod de a admira clădirile istorice, întrucât majoritatea se află chiar pe malul râului. Bangkok are reputația unui oraș de vacanță vibrând pe timp de noapte mai mult decât ziua; din acest motiv majoritatea turiștilor îl găsesc surprinzător la început. Unul dintre cartierele demne de vizitat este Patpong. Când se lasă seara, străzile încep să se umple de standuri tradiționale hawker, servind preparate delicioase la prețuri accesibile. Tot în zonă are loc târgul de noapte în aer liber, foarte popular printre turiști. În timpul vizitelor nocturne în Bangkok, cu siguranță nu veți resimți senzația de foame. Cartierul chinezesc constituie o altă atracție a orașului thailandez. Traficul aglomerat vă poate părea o piedică la început în drumul către vizitarea acestuia, însă vă garantăm că merită efortul. Locul este denumit de către localnici Yaowara și vă pune la dispoziție tot ce vă trece prin minte când vine vorba despre China. Este unul dintre cele mai mari cartiere chinezești din lume unde vă veți delecta cu bucătărie orientală asiatică, dar și cumpăra suveniruri din vacanță.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Bangkok Don Muang Intl pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Bangkok Don Muang Intl pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Bangkok Don Muang Intl, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Bangkok Don Muang Intl?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Bangkok Don Muang Intl atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Bangkok Don Muang Intl

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Bangkok!

Alegeți hotel în Bangkok