Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Caxias Do Sul Hugo Cantergiani

Arată filtrele

Caxias do Sul

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-3 (vara), UTC-2 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Orașul italian

  Caxias do Sul este cunoscut ca cel mai mare oraș italian din Brazilia. Aici veți găsi un monument care onorează imigranții fondatori ai orașului, construit în 1950.

 • Ușile din Italia

  Biserica São Pelegrino din oraș este un tribut către rădăcinile italiene ale orașului. Ușile enorme de la intrarea în templu au fost create în Italia, iar interiorul acestuia a fost pictat de Aldo Locateli.

 • Relaxarea în parc

  Caxias do Sul este unul dintre cele mai verzi orașe din regiune. În zilele călduroase, cel mai bun medicament este o plimbare în parc, de preferat Getulio Vargas, cel mai mare și mai aerisit dintre toate.

De ce merită să vizitați Caxias do Sul

Caxias do Sul a fost fondat în 1890 de imigranții veniți din Italia, împreună cu băștinașii ce deja își păstoreau animalele în zonă. Nou-veniții au început să lucreze pământurile pentru a cultiva viță de vie, întâi pentru nevoile proprii, apoi pentru comerț, astfel încât și astăzi sunt recunoscuți pentru vinurile deosebite din regiune. De asemenea, cu timpul, aceștia au început să cultive și grâu, dar și porumb.

Arhitectura orașului este una eclectică, însă captivantă. Plimbându-vă prin oraș, veți vedea reședințe personale bogat decorate, clădiri publice construite în stiluri diferite sau biserici neo-gotice. Cu puțin noroc, veți putea găsi și casele în care au locuit primii imigranți italieni, construite din piatră și lemn.

În fiecare an par (2018, de exemplu), luna februarie este dedicată Festa da Uva, festivalului strugurilor. Cu acest prilej, locuitorii pot aminti celor tineri care le sunt rădăcinile. În târgurile acestui festival puteți degusta vinuri locale, brânzeturi și struguri proaspeți. În timpul evenimentului, au loc vizite la castelul Lacave, o construcție din secolul 6, care astăzi servește drept fabrică de vin.

Bucătăria locală are, evident, influențe italiene puternice. Vă recomandăm să încercați cocoșul la cuptor, risotto-ul local și fortaia, omleta cu brânză sau salam brazilian.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Caxias Do Sul Hugo Cantergiani pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Caxias Do Sul Hugo Cantergiani pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Caxias Do Sul Hugo Cantergiani, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Caxias Do Sul Hugo Cantergiani?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Caxias Do Sul Hugo Cantergiani atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Caxias Do Sul Hugo Cantergiani

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Caxias do Sul!

Alegeți hotel în Caxias do Sul