Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Cucuta Camilo Daza Intl

Arată filtrele

Cucuta

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Peso columbian (COP)

 • Casa goblinilor

  Numele formal al orașului, San José de Cúcuta, a fost stabilit în anul 1793. Literal, acesta poate însemna Sfântul Iosif din casa cu goblini. A doua interpretare dată denumirii este din dialectul poporului originar al acestor tărâmuri, Barí.

 • O oază de răcoare

  City-break-ul petrecut în Cucuta poate însemna adaptarea la temperaturi foarte ridicate în timpul anotimpului cald. În aceste condiții, fiecare copac cu umbra sa poate reprezenta o adevărată gură de aer in mijlocul caniculei.

 • Sărbătorile în Cucuta

  Dacă vă aflați în oraș în timpul sărbătorilor de iarnă, trebuie să ajungeți să vizitați turnul cu ceas, devenit simbol al regiunii. Cu ocazia Crăciunului, acesta este împodobit de către municipalitate, constituind un magnet pentru vizitatori.

De ce merită să vizitați Cucuta?

Oraș aflat la granița cu Venezuela, în Cucuta s-a formulat prima Constituție a țării, în urma căreia a fost proclamată Republica de astăzi, Columbia. Dincolo de istorie, însă, dacă ajungeți să vă plănuiți în regiune vacanța, trebuie să cunoașteți câte puțin despre tradițiile și cultura locurilor. De exemplu, în prima săptămână a lunii august are loc Festival Internacional de la Frontera, cu parade, spectacole și reprezentații de dans din zori și până în miez de noapte. Tot de aici veți avea ocazia să cumpărați câte un suvenir pentru cei dragi – standurile sunt și ele deschise pe durata festivalului. Un city-break în Cucuta toamna nu este nici el lipsit de activități inedite. Lunile octombrie-noiembrie sunt rezervate unui alt festival, Cachama, un adevarat festin închinat... unei specii de pește – pacu, din familia piranha, des întâlnit în sătucul din apropiere, Juan Frio, foarte popular în întreaga țară. Acum puteți degusta preparate pe care în niciun alt ținut nu le veți regăsi. Cu faima unuia dintre cele mai verzi și mai aerisite orașe din Columbia, despre Cucuta trebuie să mai stiți că în ciuda cutremurului din anul 1975 care a devastat regiunea, acesta a renăscut mai frumos și mai înfloritor decât oricând. Astăzi majoritatea străzilor și parcurilor sunt împodobite cu specii de acacia și migdali. Cea mai pitorească priveliște a orașului o veți admira pe Aleea Luminilor.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Cucuta Camilo Daza Intl pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Cucuta Camilo Daza Intl pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Cucuta Camilo Daza Intl, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Cucuta Camilo Daza Intl?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Cucuta Camilo Daza Intl atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Cucuta Camilo Daza Intl

Orarul zborurilor: Cucuta

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Cucuta!

Alegeți hotel în Cucuta