Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Cali Alfonso Bonilla Aragon Intl

Arată filtrele

Cali

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Peso columbian (COP)

 • În onoarea Sfântului Iacob

  Numele întreg al orașului, Santiago de Cali, este un omagiu adus Sfântului Iacob, al cărui nume spaniol este Santiago. Sărbătoarea este celebrată pe 25 iulie, dată ce coincide și cu aniversarea orașului

 • Taxiurile – doar cele autorizate

  Atunci când comandați un taxi, alegeți o companie asociată organizației oficiale sau folosiți aplicațiile mobile pentru a avea siguranța onorării comenzii. Când sunteți în mașină, asigurați-vă că șoferul pornește aparatul. 

 • Juanchito – cartierul salsei

  Orice vizită în Cali nu se poate încheia fără o călătorie la Juanchito. Acolo veți găsi cele mai populare școli de salsa și, de asemenea, baruri și cluburi de noapte promovând și alte genuri de muzică.

Cali – sport și dans în ritm de salsa

Santiago de Cali, cunoscut drept Cali, este cel mai populat oraș din sud-vestul țării. Cali a găzduit evenimente sportive de anvergură precum Jocurile Mondiale din 2013, iar pulsul orașului este dat de ritmurile de salsa. Pasionații de natură se pot delecta cu bogățiile din jur: în vest se află Munții Farallones de Cali, iar în est – râul Cauca. Temperatura aerului este de 25 - 30°C în cea mai mare parte a anului.

Aeroportul Alfonso Bonilla Aragón se află la 20 de km de oraș și operează zboruri internaționale, fiind al treilea cel mai mare aeroport din țară în ceea ce privește numărul de pasageri deserviți anual. 

Unul dintre locurile emblematice de vizitat într-o vacanță este biserica Iglesia la Ermita, o biserică superbă, gotică, situată lângă parcul Los Poetas (Parcul Poeților). Acest sanctuar oferă un tablou de poveste – asigurați-vă că se află pe lista locurilor de vizitat în vacanță! 

To-do: încercați pandebono – pâine columbiană cu brânză, sau buñuelos - gogoșele prăjite, cel mai des umplute cu brânză sărată, și potoliți-vă setea cu guarapo – o băutură răcoritoare din trestie de zahăr, servită cu un strop de suc de lămâie și cuburi de gheață. Coacăzele negre, ambalate și vândute în hârtie, adeseori pudrate cu sare, sunt o gustare fantastică! 

Restaurantele recomandate de vizitatori sunt Platillos Voladores, unde puteți încerca specialități din bucătăria columbiană și Lenos & Carbon, care are o ofertă bogată în preparate sud-americane, platouri cu frigărui și fripturi. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Cali Alfonso Bonilla Aragon Intl pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Cali Alfonso Bonilla Aragon Intl pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Cali Alfonso Bonilla Aragon Intl, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Cali Alfonso Bonilla Aragon Intl?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Cali Alfonso Bonilla Aragon Intl atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Cali Alfonso Bonilla Aragon Intl

Orarul zborurilor: Cali

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Cali!

Alegeți hotel în Cali