Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Porto Seguro Airport

Arată filtrele

Porto Seguro

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC -3
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Bariera de corali din Porto Seguro

  Una dintre atracțiile din Porto Seguro sunt excursiile la Reciful de Corali. Totuși, datorită navelor care ajung mereu în zonă, starea recifiului s-a deteriorat treptat. Dacă vreți să-l vizitați, vă recomandăm să optați pentru scuba diving.

 • Rădăcini indiene

  În Resata Pataxó da Jaqueira, la 9 kilometri de oraș, se află rezervația unde trăiesc și astăzi triburi de indieni Pataxó. Dacă organizați o escapadă aici, apelați la serviciile unui translator, spre a vă putea integra în rândul localnicilor.

 • O vară cât un an

  Datorită poziționării sale aproape de ecuator, vremea aici este tot timpul caldă. Din decembrie până în februarie, temperatura poate atinge chiar și 40 de grade Celsius. În anotimpul rece, media este la 19-20 de grade Celsius.

De ce merită să vizitați Porto Seguro?

Porto Seguro, cunoscut în trecut sub numele de Terra de Vera Cruz, a fost descoperit în 1500 de către navigatorii portughezi. În zona din centru, Cidade Alta, 40 de clădiri rezidențiale restaurate și trei biserici amintesc de perioada colonială a orașului. Una dintre aceste biserici este Nossa Senhora da Penha Matrix, aflată pe Pero de Campos Tourinho. 
Dincolo de monumentele istorice și arhitectura deosebită, în Porto Seguro veți găsi plaje de vis. Praia do Espelho Curuípe este una dintre cele mai cunoscute și apreciate din întreaga Brazilie. Aici veți avea ocazia să stați la umbra cocotierilor, copaci în care își petrec timpul simpaticii leneși. 
Rezervația Naturală Mata Atlântica este un alt loc pe care nu trebuie să-l ratați în timpul vacanței în Porto Seguro. Rezervația este, de fapt, o junglă tropicală cu mlaștini, creste stâncoase, și o varietate uimitoare de vegetație exotică.
Dintre bunătățile locale vă recomandăm acarajé (un fel de gogoși rumenite în ulei și umplute cu carne și fasole), moqueca (o tocăniță din pește și fructe de mare cu lapte de cocos), vatapá (piure din raci de apă dulce, pește, nuci caju, alune si nelipsitul lapte de cocos) ori bobó de camarão (crema de manioc sau tapioca cu creveți și, bineînțeles, lapte de cocos). 
Dacă vreți să cunoașteți bucătăria exotică a regiunii, rezervați-vă o masă la D'Oliveira ori Rosa dos Ventos. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Porto Seguro Airport pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Porto Seguro Airport pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Porto Seguro Airport, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Porto Seguro Airport?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Porto Seguro Airport atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Porto Seguro Airport

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Porto Seguro!

Alegeți hotel în Porto Seguro