Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Belem Val de Cans Intl

Arată filtrele

Belem

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC -3
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Haideți la plajă!

  Belém este celebru pentru plajele sale cu nisip fin și curat; printre cele mai populare locuri în rândul turiștilor menționăm Ponta Negra și Tupe. Acestea sunt ideale pentru practicarea sporturilor pe apă, relaxare, dar și pentru răsfățuri culinare.

 • Insula Papagalilor

  Vizitați Ilha dos Papagaios pentru a vedea mii de păsări frumos colorate care roiesc în zbor. Valeverde Turismo vă pune la dispoziție croaziere, îmbarcarea fiind programată la 4:30 a.m., cu plecarea din fața Hotelului Traslados (aprox. 50€/persoană).

 • Când să vizitați Belém?

  Ploaia este acasă la ea în junglă, așa că evitați perioada februarie – aprilie, când au loc masive căderi de apă. Cel mai bine ar fi să explorați jungla amazoniană în lunile septembrie – ianuarie.

   

Belém - între jungla amazoniană și tumultul urban

Bine ați venit în zona Pădurii Amazoniene! Belém este cel mai mare oraș din zona braziliană a Amazoniei și oferă vizitatorilor un mix eclectic între arhitectura colonială colorată și zgârie-norii impunători. Orașul a fost colonizat de portughezi în 1616 și a atins apogeul prosperității sale în secolul 19 când s-a dezvoltat extracția și exportul de latex, devenind astfel cel mai renumit centrul industrial de producere a cauciucului din zonă.

Belém are o legătură directă cu mărețul Amazon, fiind situat în zona Golfului Marajó, pe râul Pará, care face parte din complexul de râuri amazoniene. Itinerariul de vacanță pornește de aici, în drumul către insula Manaus, ori având ca obiectiv explorarea junglei amazoniene. 

Printre punctele de atracție din regiune vă mai menționăm: Ilha de Algodoal (o insulă din Oceanul Atlantic unde accesul este unul strict pietonal, vehiculele fiind restricționate) și Ilha de Marajó (din Delta Râului Amazon) – cea mai mare insulă fluvială din lume. Înainte de a pleca în croazieră, vă îndemnăm să vă gândiți la închirierea unui hamac de la unul dintre magazinele din apropiere pentru o pură desfătare.

Vacanța nu va fi una completă până nu vă veți delecta cu cel puțin una dintre specialitățile culinare locale braziliene. Veți avea parte de o seară de neuitat la unul dintre restaurantele de profil: Cosanostra sau Boteco das Onze, într-o atmosferă condimentată cu acorduri live de samba sau bossa nova.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Belem Val de Cans Intl pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Belem Val de Cans Intl pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Belem Val de Cans Intl, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Belem Val de Cans Intl?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Belem Val de Cans Intl atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Belem Val de Cans Intl

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Belem!

Alegeți hotel în Belem