Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Bardufoss Airport

Arată filtrele

Bardufoss

 • Informații generale

  Limba oficială Norvegiană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Coroana norvegiană (NOK)

 • Valea Målselvdalen – tărâm de poveste

  Aglomerarea urbană se află în Valea Målselvdalen, formată de apa curgătoare cu același nume. Priveliștea regiunii devine extrem de pitorească în special vara, când merită să porniți într-o drumeție în susul râului.

   

 • Joker’n Pizza-Bar

  Joker’n Pizza-Bar, aflat pe Kapellveien 9, este locul în care veți avea parte de o pizza delicioasă sau de plăcinte coapte în crustă groasă. Ingredientul preferat utilizat în cele mai multe umpluturi este varza.

 • Pregătiți-vă schiurile!

  La est de Bardufoss, în Myrefjell, veți găsi o pârtie cu condiții excelente pentru ski. Nu puteți pleca din Norvegia fără să o vizitați măcar o dată. Chiar dacă nu ați încercat acest sport până acum, instructorii sunt mereu la dispoziția turiștilor!

Aurore boreale și zăpadă cât cuprinde - Bardufoss

Dacă măcar o dată v-ați imaginat că sunteți într-o sanie trasă de câini sau că admirați Luminile Nordului într-o liniște perfectă, visele voastre poartă numele de „Bardufoss”. Regiunea se află în Norvegia și este o aglomerare urbană formată din trei localități: Andselv, Andslimoen și Heggelia.

Tot aici este locul ideal în care să faceți drumeții și să admirați împrejurimile zonei, sau în care să rezervați o excursie de câteva zile organizată de companiile de turism locale. Hmm… un city break aici nu sună rău! Astfel de excursii sunt preferate de „vânătorii de aurore boreale” și de cei ce vor să (re)descopere viața din vremurile vechi, sub bolta cerească. Pentru o astfel de expediție, totuși, e nevoie să aveți echipament și condiție fizică adecvate. 

Bardufoss nu este locul potrivit pentru cei ce iubesc soarele și căldura excesivă, temperaturile coborând până la -20 de grade Celsius pe timpul iernii. Zăpada este și ea prezentă și, de cele mai multe, ori depășește jumătate de metru grosime. În timpul verii, media se ridică la 10 grade Celsius, iar în cele mai călduroase zile vă veți putea bucura de puțin peste 20 de grade.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Bardufoss Airport pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Bardufoss Airport pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Bardufoss Airport, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Bardufoss Airport?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Bardufoss Airport atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Bardufoss Airport

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Bardufoss!

Alegeți hotel în Bardufoss