Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Arica Chacalluta Intl

Arată filtrele

Arica

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC-4 (vara), UTC-3 (iarna)
  Valută: Peso chilian (CLP)

 • Nicio picătură de ploaie

  Arica este orașul cu cea mai mică densitate de apă căzută în timpul ploilor de pe întreaga planetă – aproximativ 0.7 cm pătrați de precipitații, pe parcursul unui întreg an.

 • Cu trenul chilean

  În februarie 2017, după o pauză de 20 de ani, s-a redeschis o rută turistică cu trenul: Arica – Poconchile. Un aspect demn de reținut, însă – trenul pleacă din gară doar de câteva ori pe parcursul unui an.

 • Panorame inedite

  Dacă țineți morțis să admirați panorama orașului și a țărmului din apropiere, îndreptați-vă atenția către dealul El Morro. Să nu vă surprindă prezența în zonă a stolurilor de condori!

De ce merită să vizitați Arica?

Arica este un oraș-port situat la doar 18 km distanță de granița cu Peru. Aspectul de departe cel mai interesant al acestei culturi este Chinchorro, tradiția mumificării tuturor corpurilor descendenților. Astfel, peste 120 de mumii într-o stare impecabilă, sunt expuse astăzi la Muzeul Arheologic din cadrul Universității Tarapaca. Recomandăm un city-break în Arica, oraș al eternei primăveri (“la ciudad de la eterna primavera”), pentru vremea călduță tot timpul anului. O altă atracție o constituie Parcul Național Lauca din Munții Anzi. O priveliște amețitoare prin frumusețe o constituie, de asemenea, Lacul Chungara, situat la o altitudine de 4500 de metri deasupra nivelului mării, raiul păsărilor flamingo sălbatice de origine chileană. Dacă vă decideți să călătoriți cu o agenție de turism, veți fi îndrumați către rute populate de turme de llame sau alpaca, precum și către locuri cu desene preistorice sculptate în piatră (geoglife). Printre preparatele de încercat în timpul city-break-ului în Arica, se numără fără îndoială pastel de choclo – un aliment din tărâțe de porumb cu bucăți de carne de pui, stafide și ouă prăjite, dar și humanitas – terci de porumb cu busuioc, învelit în frunze de porumb. În oraș, populari sunt și burgerii cu avocado, maioneză și rosii, dar și celebrii hotdog. La restaurante precum Maracuya, La Pica del Muertito sau la taverna Mata Rangi veți putea încerca și preparate din fructe de mare precum supa paila marina.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Arica Chacalluta Intl pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Arica Chacalluta Intl pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Arica Chacalluta Intl, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Arica Chacalluta Intl?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Arica Chacalluta Intl atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Arica Chacalluta Intl

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Arica!

Alegeți hotel în Arica