Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Ancona Falconara

Arată filtrele

Ancona

 • Informații generale

  Limba oficială Italiană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Bucătăria din Ankona

  Pentru că este situat la marginea mării, restaurantele locale oferă o varietate de preparate pe bază de pește. Una dintre ele este Brodetto, o supă picantă cu roșii și usturoi, gătită din 13 specii diferite de pești.

 • 9 zile, 40 de piese, 100 de artiști

  În fiecare sfârșit de vară, Ankona organizează un festival internațional de celebrare a mării. Este o ocazie uimitoare să aflați partea mai puțin cunoscută a culturii regiunii, dar și a artiștilor veniți din toată lumea.

 • De ce Ankona?

  Numele orașului provine din cuvântul grecesc ”ankon”, care înseamnă „cot”. Acesta se referă la forma pe care o are malul în dreptul orașului, fiind numele atribuit de marinarii greci care au ajuns aici în secolul 4 î.e.n.

De ce merită să vizitați Ancona

Unii turiști consideră că Ancona este o Italie la dimensiuni mai mici. Situată pe malul Mării Adriatice, aceasta este capitala provinciei Marche. Este o alternativă perfectă pentru metropolele uriașe și aglomerate, dar un city-break în acest oraș vă va face să simțiți din plin adevărata vibrație italienească. 

Pe lângă plajele curate și apele limpezi, orașul oferă numeroase atracții și pentru cei în căutare de adrenalină. Puteți face o vizită la parcul de aventură Adventure Rooms sau la Effugio.

Datorită mulțimii de atracții turistice, de monumente deosebite și de plaje și peisaje impresionante, Ancona este locul perfect pentru un weekend romantic sau pentru un city break spontan cu prietenii. Orașul este mereu gata să primească turiștii, astfel încât sistemul de cazări și serviciile culinare sunt foarte bine puse la punct. 

Veți putea gusta specialități pe bază de pește și carne sau gustări tipic mediteraneene atât în restaurante, cât și în majoirtatea barurilor. Cele mai faimoase atuuri culinare ale regiunii sunt brânza aromată pecorino, uleiul de măsline de cea mai bună calitate, vinul alb și lichiorul de anason Mistra.

În timp ce vizitați orașul, vă recomandăm să faceți o oprire la Cremeria Pincini, unde veți putea servi una dintre cele mai delicioase înghețate, preparată după o rețetă tradițională. Iar dacă dulciurile sunt pe placul vostru, cafeneaua Zucchero a Velò vă așteaptă cu plăcintele și deserturile celebre.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Ancona Falconara pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Ancona Falconara pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Ancona Falconara, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Ancona Falconara?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Ancona Falconara atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Ancona Falconara

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Ancona!

Alegeți hotel în Ancona