Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Alta Floresta Airport

Arată filtrele

Alta Foresta

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-4 (vara), UTC-3 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Goana după aur

  Inițial, extinderea orașului a fost strâns legată de exploatarea aurului, activitatea principală din regiune în anii ’80. În epoca de glorie, Alta Floresta număra 100.000 de locuitori – astăzi, numai jumătate dintre aceștia au mai rămas.

 • Cum ajungeți în Alta Floresta

  În ciuda istoriei scurte a orașului, în Alta Floresta operează un aeroport impresionant. Totuși, aici aterizează și decolează numai curse interne.

 • Aventura naturii

  Cristalino State Park este unul din locurile în care puteți admira frumusețea sălbatică a naturii braziliene. Dincolo de vegetația luxuriantă care vă va fermeca, aici veți întâlni peste 500 de specii de păsări. 

De ce merită să vizitați Alta Floresta

Alta Foresta este un oraș relativ nou, ridicat în inima junglei Amazoniene în anii ’70 ai secolului trecut. Construirea acestuia a durat numai patru ani, astfel încât a primit titlul de municipalitate în 1979.

Decizia unei noi așezări a aparținut companiei Aristo Riva, care avea nevoie de acces la zone cu arbori de cauciuc. Astfel, cea mai ieftină soluție s-a dovedit a fi colonizarea inimii junglei, dat fiind și rezervele considerabile de aur din regiune. 

În alta Floresta veți găsi campusul Universității de Stat Mato Grosso, înființată în 1992. Studenții veniți aici pot alege dintre domenii precum biologie, agronomie, silvicultură, drept sau jurnalism. De asemenea, în oraș există câteva zeci de școli private și publice, dar și câteva licee.

Principala activitate din regiune se desfășoară în fabricile de mobilă, recunoscute în toată regiunea. Deși se folosesc de lemnul pădurii amazoniene, proprietarii acestor fabrici au ca scop protejarea acesteia, și compensează tăierea copacilor bătrâni prin plantarea unora noi.

Climatul tropical ploios din regiune nu este unul prietenos. În Alta Foresta se disting două sezoane – vara ploioasă și iarna secetoasă. Pe parcursul zilei, temperaturile fluctuează de la 20 la 38 de grade Celsius, iar ploile pot ajunge și la 2750mm într-o zi.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Alta Floresta Airport pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Alta Floresta Airport pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Alta Floresta Airport, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Alta Floresta Airport?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Alta Floresta Airport atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Alta Floresta Airport

Orarul zborurilor: Alta Foresta

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Alta Foresta!

Alegeți hotel în Alta Foresta