Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Sochi Intl Airport

Arată filtrele

Adler

 • Informații generale

  Limba oficială Rusă
  Ora locală: UTC +3
  Valută: Rubla rusească (RUB)

 • Grija pentru natură

  În anul 2014, Adler a devenit una dintre gazdele Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Sochi. Cu acest prilej, au fost plantați în zonă nu mai puțin de 70.000 de arbori și arbuști tineri.

 • Monumentul lui Lenin

  Un aspect de departe interesant este faptul că în orașul rusesc s-a păstrat peste vreme un monument din argint al lui Lenin. Dacă vreți să îl vedeți, nu ratați o vizită pe Strada Lenin 3.

 • Standarde europene

  Parcul Sochi, denumit de către localnici și Disneyland-ul Rusiei, se află și el tot în Adler. Acesta numără 20 de rollercoastere, incluzându-l aici chiar pe cel mai mare și mai rapid din întreaga țară.

Adler – centru de relaxare și terapie

Adler este o microregiune rusească de la Marea Neagră, întinsă pe 17 km de-a lungul țărmului. Plaja sa este principala atracție care convinge cei mai mulți turiști să își rezerve un city break în regiune. Totuși, centrul vechi este situat în apropiere și oferă o imagine pitorească a largului, cuprinzând farul și mulțimea de zone verzi urbane. 

Un alt lucru cu care Adler se laudă în rândurile turiștilor sosiți aici este centrul de relaxare și terapie. Resortul deține cele mai moderne echipamente medicale, iar apele minerale din regiune au proprietăți curative, cu o influență benefică asupra organismului. Astfel, nenumărați vizitatori și-au ameliorat diverse probleme de sănătate tratându-se în acest loc. 

Dacă vă hotărâți să experimentați mai mult în timpul unei vacanțe aici, vă provocăm să încercați o drumeție către Muntele Akhun, aflat la o distanță de 20 de km de oraș. Din vârful observatorului construit aici se poate admira o panoramă ireal de frumoasă a Caucazului de Vest.

Iar pentru momentele în care doriți să vă reîncărcați bateriile, avem câteva recomandări cu preparate delicioase. Restaurantul Khmeli&Suneli (Demokraticheskaya 52A) vă întâmpină cu specialități rusești și caucaziene, La Luna (Strada Tavricheskaya) este potrivită pentru fanii bucătăriei mediteraneene, iar Nippon House (Kirova 26) oferă un meniu asiatic, în special japonez.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Sochi Intl Airport pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Sochi Intl Airport pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Sochi Intl Airport, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Sochi Intl Airport?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Sochi Intl Airport atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Sochi Intl Airport

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Adler!

Alegeți hotel în Adler