Bilete de avion low-cost

Serviciu clienţi

031 100 50 50 Luni - Vineri 8:00 - 22:00
Sâmbătă - Duminică 10:00 - 18:00
tariful normal al operatorului telefonic

Oferte bilete de avion low-cost

Companii aeriene low-cost

Blue Air

Prima companie aerienă românească a fost înfiinţată în anul 2004 şi are capital 100% privat. Compania a oferit în România pentru prima dată bilete de avion ieftine către cele mai importante destinaţii din Europa. În timpul călătoriei, pasagerii beneficiază de confortul aeronavelor moderne şi pot comanda, contra cost, băuturi, mâncare sau snack-uri. Locurile în aeronavă se pot rezerva contra cost.

Mai multe Blue Air
easyJet

Compania aeriană britanică easyJet ce operează zboruri low-cost este una dintre cele mai mari din Europa. Compania a fost înfiinţată în anul 1995. Baza principal este Aeroportul Luton, din apropierea Londrei. Încă de la început, transportatorul a oferit zboruri către cele mai populare destinaţii la tarife foarte convenabile.

Mai multe easyJet
Germanwings

Germanwings este o companie aeriană low-cost ce aparţine grupului Lufthansa. Compania a fost înfiinţată în anul 1997, iar bazele sunt pe aeropoturile din Koln şi Stuttgart-Echterdingen. Transportatorul pune la dipoziţia pasagerilor bilete de avion ieftine către 39 de destinaţii din Europa, dar şi spre Turcia.

Mai multe Germanwings
Wizz Air

Cel mai mare transportator low-cost din Europa Centrală şi de Est este o companie aerienă polono-ungară cu sediul principal în Budapesta – Ungaria, iar bazele sale principale sunt în Budapesta – Aeroportul Internaţional Ferihegy şi în Katowice – Aeroportul Internaţional Katowice. Numărul celor care achiziţionează bilete de avion low-cost este din ce în ce mai mare, de la an la an.

Mai multe Wizz Air
Centrul de călătorii online eSKY.ro oferă clienţilor săi posibilitatea de a rezerva bilete de avion low-cost sau de linie la cele mai bune tarife direct de pe site sau sunând la serviciul clienţi. Specialiştii noştri in turism vă vor face cele mai bune recomandări pentru călătoria dumneavostră. eSKY.ro vă pune la dispoziţie cele mai convenabile promoţii pentru bilete de avion low-cost de la peste 120 de companii aeriene.