Ghid de călătorie

Serviciu clienţi

031 100 3759 Luni - Vineri 8:00 - 22:00
Sâmbătă - Duminică 10:00 - 18:00
tariful normal al operatorului telefonic

pdf imprima trimite pe e-mail

Programe de fidelizare ale companiilor aeriene

http://www.esky.ro/ghid-de-calatorie/Bilete-de-avion/Programe-de-fidelizare-si-parteneriate-cu-companiile-aeriene/Programe-de-fidelizare-ale-companiilor-aeriene

UItima actualizare : 2013-04-24

 
Programele de fidelizare sunt un mare avantaj pentru companiile aeriene de linie. Pasagerii înscriși se pot bucura de numeroase facilități, reduceri și promoții la biletele oferite de companiile de linie.
 
Pentru pasagerii care călătoresc des este recomandat să se înscrie într-un astfel de program. Programele sunt gratuite și înscrierea se poate face prin contactarea companiei sau sunând la Serviciul Clienți.
 
Majoritatea companiilor aeriene au propriile programe de fidelizare asociate alianțelor ca Star Alliance, Sky Team și One World. Dacă doriți să călătoriți cu liniile Lufthansa, Brussels Airlines sau SAS, contul dumneavoastră va face parte din programul Miles & More.
 
De obicei punctele din programul de fidelizare sunt obținute pentru zborurile efectuate sau dacă folosiți serviciile partenerilor programului. Deținerea unui card de fidelizare vă dă posilitatea de a intra în saloanele VIP de așteptare sau de a vă alege locurile în avion.
Reţineţi!

Dacă sunteți membru al unui program de fidelizare, asigurați-vă că ați furnizat această informație, fie în timpul efectuării rezervării, fie imediat după ce ați făcut rezervarea online.

 
 
 
 

Pentru informaţii specifice legate de călătoria dumneavoastră, contactaţi-ne la numărul de telefon 031 100 3759 sau trimiteţi-ne un email la adresa support@esky.ro.

Au fost utile aceste informaţii?

Da Nu

Sfaturile şi sugestiile prezentate în acest articol au un caracter informaţional general şi nu pot constitui baza unor plângeri formulate la adresa eSKY Travel Search SRL.

* - câmpuri obligatorii

Trimite acest articol prin e-mail

Programe de fidelizare ale companiilor aeriene

Link: http://www.esky.ro/ghid-de-calatorie/Bilete-de-avion/Programe-de-fidelizare-si-parteneriate-cu-companiile-aeriene/Programe-de-fidelizare-ale-companiilor-aeriene